Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Ja i mój Pikuś :)

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
Awatar użytkownika
elvirka96.n
Użytkownik
Świnki morskie: mały,gładkowłosy milutki Pikuś

Re: Ja i mój Pikuś :)

Postautor: elvirka96.n » 6 października 2012, 17:59

Aha ja też wkładam Pikusia wtedy do klatki,jak chce siku zrobić to idzie parę kroków do tyłu i tak siada dziwnie ale na ogół nie piszczy,ale kupy to poza klatką,jak tego nauczyć żeby robił tylko w klatce?

Nie każdy kto ma zwierzę,lubi zwierzęta.Niektórzy mają je tylko dla zabawy.PAMIĘTAJ!!!ZWIERZĘTA TO NIE ZABAWKI I NIE MOŻNA SIĘ NIMI BAWIĆ.ONE TEŻ MAJĄ UCZUCIA I CHCĄ BYĆ KOCHANE.NIE RÓB IM KRZYWDY!!!

Awatar użytkownika

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 6 października 2012, 18:02

no z tym jest gorzej , najlepiej nie bierz na rece swinki zaraz po jedzeniu albo jak jej dajesz jesc na kolanach z reki to za jakies 5 min wloz go do klatki wtedy bedzie wiedzial ze tam sie robi kupke:)

Awatar użytkownika
elvirka96.n
Użytkownik

Postautor: elvirka96.n » 6 października 2012, 18:05

aha dzięki wielkie,ale moja świnka prawie bez przerwy je to będzie trochę trudno

Nie każdy kto ma zwierzę,lubi zwierzęta.Niektórzy mają je tylko dla zabawy.PAMIĘTAJ!!!ZWIERZĘTA TO NIE ZABAWKI I NIE MOŻNA SIĘ NIMI BAWIĆ.ONE TEŻ MAJĄ UCZUCIA I CHCĄ BYĆ KOCHANE.NIE RÓB IM KRZYWDY!!!

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 6 października 2012, 18:09

To naucz że dajesz jedzonko o stałych porach :) szybko sie nauczy :)

Awatar użytkownika
elvirka96.n
Użytkownik

Postautor: elvirka96.n » 7 października 2012, 12:40

nie mogą tak,bo zaczął by piszczeć że jest głodny,mam go głodzić?W ogóle ja chodzę do szkoły i nie mogłabym mu tak dawać bo jak bym była w szkole to byłby głodny. :?:

Wróć do „Powitania”