Świnki potrzebują chyba około roku żeby urosnąć do swoich maksymalnych wymiarów.
 Świnki potrzebują chyba około roku żeby urosnąć do swoich maksymalnych wymiarów.Widzisz, ja najpierw pisałam, a potem naskrobałam powitanie i nikt mnie nie opierniczył, że jestem niekulturalna. Tu się nie ma czego bać, trzeba pisać i się chwalić

Świnki potrzebują chyba około roku żeby urosnąć do swoich maksymalnych wymiarów.

w sumie juz za pozno, choc kultura oczywiscie wymaga, by sie przywitac
  w sumie juz za pozno, choc kultura oczywiscie wymaga, by sie przywitac 
 Chociaż zrobienie ostrego zdjęcia Jaskrowi graniczy z cudem, ten osobnik to prawdziwa świnia z adhd
 Chociaż zrobienie ostrego zdjęcia Jaskrowi graniczy z cudem, ten osobnik to prawdziwa świnia z adhd  

befana30 pisze:Oo-ooouuuu....
Ja do tej pory powitania nie napisalamw sumie juz za pozno, choc kultura oczywiscie wymaga, by sie przywitac
 I do dzieła! Chciałabym zobaczyć te Twoje mordki. Tyle o nich już opowiadałaś na sucho. O, zwłaszcza Gacka, podobno jest biało- czarny, a ja lubię takie klasyczne połączenia
 I do dzieła! Chciałabym zobaczyć te Twoje mordki. Tyle o nich już opowiadałaś na sucho. O, zwłaszcza Gacka, podobno jest biało- czarny, a ja lubię takie klasyczne połączenia 

Podejrzewam, że Twojego chłopaka? Namówiłabym swojego, ale niestety nie każdemu taka pasuje
 Podejrzewam, że Twojego chłopaka? Namówiłabym swojego, ale niestety nie każdemu taka pasuje 

fotka jutro
 fotka jutro 

Ulfhildr pisze:Ha, widziałam! ;D Faktycznie, podobieństwo jest, przynajmniej w tej części, którą dane mi było zobaczyć

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość