LilMiss pisze:Śliczna świnka, umaszczenie boskiewychrumkaj ją od mojego stadka

Dzięki wielkie
 Oczywiście jest już wychrumkany
Avonis----> tez tak sądzę że nareszcie

LilMiss pisze:Śliczna świnka, umaszczenie boskiewychrumkaj ją od mojego stadka

Trochę zaszaleliśmy z Biszkoptem
 Trochę zaszaleliśmy z Biszkoptem 

Świniak już jest zdrowy i wsuwa wszystko jak popadnie
 Świniak już jest zdrowy i wsuwa wszystko jak popadnie  

i miseczka jest pusta
 i miseczka jest pusta 
 Próbowałam już wymieszać mu z ogórkiem za którym w ostatnim czasie szaleje ale mały "potwór" wybrał buraka z miski i zaczął wcinać ogórki
 Próbowałam już wymieszać mu z ogórkiem za którym w ostatnim czasie szaleje ale mały "potwór" wybrał buraka z miski i zaczął wcinać ogórki  Czy wasze świnki też wybrzydzają czy wcinają co popadnie z warzyw i owoców? Myślałam że wcinają wszystkie świerzynki jakie się im podaje (oczywiście te które można...). Pomidora i papryki tez nie ruszy... a teraz w warzywniaku ciężko cokolwiek wybrać bo jest zima...
 Czy wasze świnki też wybrzydzają czy wcinają co popadnie z warzyw i owoców? Myślałam że wcinają wszystkie świerzynki jakie się im podaje (oczywiście te które można...). Pomidora i papryki tez nie ruszy... a teraz w warzywniaku ciężko cokolwiek wybrać bo jest zima... I
 I

) więc jak czegoś nie mam to amen w pacierzu. Starałam się jak najbardziej urozmaicić świnkom dietę, ale sporo owoców w ogóle nie jest tykana. Cóż...moim wystarczy tylko ogórek, sałata i koper
) więc jak czegoś nie mam to amen w pacierzu. Starałam się jak najbardziej urozmaicić świnkom dietę, ale sporo owoców w ogóle nie jest tykana. Cóż...moim wystarczy tylko ogórek, sałata i koper 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości