bo juz brudasek jest
 bo juz brudasek jest bo juz brudasek jest
 bo juz brudasek jest Piko bardzo dobrze poki co zadeagowal na nowego prosiaczka. Przyjemnie mrucza do siebie
 Piko bardzo dobrze poki co zadeagowal na nowego prosiaczka. Przyjemnie mrucza do siebie  moze w koncu Piko przelamie sie do innej swinki.. zdjeecie Riko wstawie za chwilke jak bede przy komputerze
 moze w koncu Piko przelamie sie do innej swinki.. zdjeecie Riko wstawie za chwilke jak bede przy komputerze 
 Jaki piękny <3 Zakochałam się w kolejnym prośku
 Jaki piękny <3 Zakochałam się w kolejnym prośku  Trzymam kciuki za pozytywne łączenie i żeby Piko w końcu polubił jakiegoś kolegę
 Trzymam kciuki za pozytywne łączenie i żeby Piko w końcu polubił jakiegoś kolegę 

Ale super że będzie miał towarzysza, oby im się nie pozmieniało, może po prostu Twój Piko nie lubił swojego rodzeństwa
 Ale super że będzie miał towarzysza, oby im się nie pozmieniało, może po prostu Twój Piko nie lubił swojego rodzeństwa  ale były jakieś duże akty dominacji z jego strony?
 ale były jakieś duże akty dominacji z jego strony? czy kladziesz tylko podklad i tyle? Bo ja wlasnie startuje z dwiema swinkami (to nasz 3 dzien) i szukam dobry i ekonomicznych rozwiazan
 czy kladziesz tylko podklad i tyle? Bo ja wlasnie startuje z dwiema swinkami (to nasz 3 dzien) i szukam dobry i ekonomicznych rozwiazan  na razie mam te drewniane coś jako podłoże plus sianko. Nie chce trocin bo pylą.
 na razie mam te drewniane coś jako podłoże plus sianko. Nie chce trocin bo pylą.  moze nastepnym razem skusze sie na skinny
 moze nastepnym razem skusze sie na skinny 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości