aż w końcu si e skusiła i teraz razem chrupią papryczkę z czego się cieszę bo wiadomo że papryka ma mnóstwo witaminki C. Burakiem też nie pogardzą,ale później mamy problem z domyciem pysiów, obie wyglądają wtedy jak dwie wapirzyce
 aż w końcu si e skusiła i teraz razem chrupią papryczkę z czego się cieszę bo wiadomo że papryka ma mnóstwo witaminki C. Burakiem też nie pogardzą,ale później mamy problem z domyciem pysiów, obie wyglądają wtedy jak dwie wapirzyce 
 Domyślam się ze po buraku będzie strasznie brudny ale no trudno chciałam coś innego dać niż tego ogórka
  Domyślam się ze po buraku będzie strasznie brudny ale no trudno chciałam coś innego dać niż tego ogórka  Marchew wcina też  i pietruszkę ale jak na razie króluje u niego ogórek
 Marchew wcina też  i pietruszkę ale jak na razie króluje u niego ogórek  Odkąd dałam mu go po raz pierwszy to domaga się piskami jak tylko jestem w pokoju:) a zanim poczęstowałam go ogórkiem to siedział cichutko
 Odkąd dałam mu go po raz pierwszy to domaga się piskami jak tylko jestem w pokoju:) a zanim poczęstowałam go ogórkiem to siedział cichutko 
 Moje są czyściutkie po buraku, nawet Tosia.
 Moje są czyściutkie po buraku, nawet Tosia. Oczywiście jak się przekona do nich...
 Oczywiście jak się przekona do nich... 
 i obie maja białe pysie to może dlatego tak widać
 i obie maja białe pysie to może dlatego tak widać 
 ... W grudniu sprawiłam dla niego towarzystwo- niesfornego Franka. Oboje uwielbiają biegać po klatce i zajadać się ogórkiem
 ... W grudniu sprawiłam dla niego towarzystwo- niesfornego Franka. Oboje uwielbiają biegać po klatce i zajadać się ogórkiem 

Przynajmniej mam taki plan
 Przynajmniej mam taki plan  Na razie przeglądam serwis adopcyjny i tablice
 Na razie przeglądam serwis adopcyjny i tablice  Może jakiś świnek mi się rzuci do oczu
 Może jakiś świnek mi się rzuci do oczu 

Ze zdjęciami nie ma problemu praktycznie codziennie ma robione zdjęcia
 Ze zdjęciami nie ma problemu praktycznie codziennie ma robione zdjęcia  a aparat go w ogóle nie rusza
 a aparat go w ogóle nie rusza 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości