Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Pikuś

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
Awatar użytkownika
elvirka96.n
Użytkownik
Świnki morskie: mały,gładkowłosy milutki Pikuś

Pikuś

Postautor: elvirka96.n » 6 października 2012, 15:18

To jest mój świnek Pikuś
Pikuś,pierwsze zdjęcie.jpg
Pikuś,pierwsze zdjęcie.jpg (7.31 KiB) Przejrzano 1550 razy
Pikuś.jpg
Pikuś.jpg (7.67 KiB) Przejrzano 1550 razy

Mam go dopiero od paru dni,ale już się prawie do mnie przyzwyczaił.I chciałabym wiedzieć czy świnka morska kwiczy jak chce do klatki?
A wogóle jestem tu nowa na forum.
Witam wszystkich co to czytają(wiem że trochę się spóźniłam mogłam dać to na początek)
Odpowiedzcie

Nie każdy kto ma zwierzę,lubi zwierzęta.Niektórzy mają je tylko dla zabawy.PAMIĘTAJ!!!ZWIERZĘTA TO NIE ZABAWKI I NIE MOŻNA SIĘ NIMI BAWIĆ.ONE TEŻ MAJĄ UCZUCIA I CHCĄ BYĆ KOCHANE.NIE RÓB IM KRZYWDY!!!

Awatar użytkownika

Konto usunięte

Re: Pikuś

Postautor: Konto usunięte » 6 października 2012, 15:21

Moja świnka kwiczy jak chce aby ja zanieść do klatki gdy jej sie chce siku, rano kwiczy gdy chce jesc albo gdy chce wyjsc z klatki sobie pobiegac , i kwiczy zawsze jak wracam z kuchni bo wie ze tam sa dobre smakolyki :rotfl:

Awatar użytkownika
elvirka96.n
Użytkownik
Świnki morskie: mały,gładkowłosy milutki Pikuś

Postautor: elvirka96.n » 6 października 2012, 15:29

aha dzięki.Pikuś też raz kwiczał jak mu się chciało siku ale 2 razy prawie mnie ubsikał.Dobrze że zdąrzyłam go włożyć do klatki.On jest jeszcze młody i nie do końca oswojony i trochę gryzie.Ciągle za moim palcem chodzi i raz mu dałam myślałam że chce polizać ale nie,podgryzł mnie :tooth:

Nie każdy kto ma zwierzę,lubi zwierzęta.Niektórzy mają je tylko dla zabawy.PAMIĘTAJ!!!ZWIERZĘTA TO NIE ZABAWKI I NIE MOŻNA SIĘ NIMI BAWIĆ.ONE TEŻ MAJĄ UCZUCIA I CHCĄ BYĆ KOCHANE.NIE RÓB IM KRZYWDY!!!

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 6 października 2012, 15:36

Oswoi sie niedlugo :) chociaz swinki czasem skubia nie mocno ale skubia np wtedy jak cos im sie nie podoba albo zebys zwrocila na niego uwage bo mu sie nudzi albo poprostu czuje sol z dloni :) kup mu lizawke i daj jakiegos gryzaka np kolbe albo kostke wapienna :)

Awatar użytkownika
nugatka
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: nugatka » 6 października 2012, 16:08

Po co zakładasz nowy temat? viewtopic.php?f=1&t=5539

Wróć do „Powitania”