P.S. Mam nadzieję, że nie zagmatwałam za bardzo

Sklep dwupiętrowy "Anna Zoo" moge pomóc bo moge dojechać
 Sklep dwupiętrowy "Anna Zoo" moge pomóc bo moge dojechać  a co do rasowych to ci nie pomoge
 a co do rasowych to ci nie pomoge 
 nie żadne rasowe, takie mieszance rozetkowate
 nie żadne rasowe, takie mieszance rozetkowate   podobają mi się rasowe, ale tak jakoś sentyment trzyma mnie przy kundelkach hihihi
 podobają mi się rasowe, ale tak jakoś sentyment trzyma mnie przy kundelkach hihihi   moze kiedys na rasówkę się zdecyduję
 moze kiedys na rasówkę się zdecyduję   miałam już takie myśli... ale to jednak musi poczekać... jeszcze z rok
  miałam już takie myśli... ale to jednak musi poczekać... jeszcze z rok  
  kto je dla mnie obejrzy i ewentualnie kupi (+ przechowa kilka dni, aż załatwię transport)!? jak przyjadę po prośki to oddam co do grosza!!
 kto je dla mnie obejrzy i ewentualnie kupi (+ przechowa kilka dni, aż załatwię transport)!? jak przyjadę po prośki to oddam co do grosza!! 

Nikita z swinkimorskie.org pisze:piggyboo
Monika Gaweł - Szczecin
tel. 505112704, e-mail: [email protected]
strona: wkrótce
* coronet, merino, ch teddy
 Bo już ją uwielbiam
 Bo już ją uwielbiam  Świnka co najmniej dziwna jak wspomniałam wcześniej dalej nie piszczy tylko przy podniesieniu główki kicha  :znudzony: Jak biore ją na osobny dywanik na wybieg to przy głaskaniu podrzuca tyłkiem kładzie sie na boku i nogi dłłłuuuugo wyciąga.....wtedy zastanawiam sie czy to wściek czy zadowolenie
 Świnka co najmniej dziwna jak wspomniałam wcześniej dalej nie piszczy tylko przy podniesieniu główki kicha  :znudzony: Jak biore ją na osobny dywanik na wybieg to przy głaskaniu podrzuca tyłkiem kładzie sie na boku i nogi dłłłuuuugo wyciąga.....wtedy zastanawiam sie czy to wściek czy zadowolenie   Ogólnie tuli sie ,zasypia u mnie liże i wyciąga długo girami
  Ogólnie tuli sie ,zasypia u mnie liże i wyciąga długo girami  ale nie ma dzwięku pisku....często przy wysiłku czyli łepek do góry to kicha.. :kwasny: To moja 3 świnka więc wiem jak reagują te zwierzaki ta jest super przytulaniec ale chyba ....niemowa  :kwasny:
  ale nie ma dzwięku pisku....często przy wysiłku czyli łepek do góry to kicha.. :kwasny: To moja 3 świnka więc wiem jak reagują te zwierzaki ta jest super przytulaniec ale chyba ....niemowa  :kwasny:

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości