Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Śmieszne sytuacje

Miejsce na tematy związane ze świnkami, ale niepasujące do powyższych forów.
Awatar użytkownika
Shina
Użytkownik
Świnki morskie: Tomek.
Kontaktowanie:

Re: Śmieszne sytuacje

Postautor: Shina » 11 grudnia 2011, 15:59

1.Tomuś raz zeskoczył z kanapy.Własnowolnie.
2.Kiedyś miałam warkocze i miałam Tomcia na kolanach,a on mi się wplątał w warkocze. :lol:
3.Tomasz zasypia na chatce z głową w dół. :lol:
4. (to z moją byłą świnką-Kevinem) Wzięłam go do mojej mamy na kolana,a mama właśnie moczyła nogi w misce,Kevin się zsikał na spódnicę mojej mamie a to wszystko przeciekło do miski... :lol:

"Ludzie dzielą się na tych co lubią koty oraz tych, którzy je dopiero polubią."

Awatar użytkownika

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 12 grudnia 2011, 0:10

Daisy ,wredota siedziala na polce a zadek zwisal jej poza ta polke,pod spoden spala Yeti,a Daisy bobczyla na dol,4 bobki trafily do Yetisiowego gniazda na glowie :lol:

Awatar użytkownika
Mango
Użytkownik
Świnki morskie: Celiś & Kubuś
Kontaktowanie:

Postautor: Mango » 12 grudnia 2011, 15:50

Celisiek zawsze zeskakuje z sofy, łóżka i ogólnie wszystkiego, a ostatnio razem z Kubą biegał po łóżku. Kubuś poszedł na sam koniec łóżka, więc zawołałam do Celisia: "Celiś, idź po Kubusia", a on polazł, powąchał go i odbiegł, a za nim Kubuś ;P Często im się tak zdarza ;)

Leari
Użytkownik
Świnki morskie: Pepper
Kontaktowanie:

Postautor: Leari » 20 grudnia 2014, 10:13

Czytałam cos interesującego na tablecie na łóżku. Dla towarzystwa przyniosłem Pepper i położyłam na łóżko. Na koncu łóżka był koc, wiec Pepa tam sobie leżała. Po przeczytanym artykule chciałam zobaczyć co robi Pepa. Zobaczyłam- nie ma jej. Wystraszyłam sie myśląc ze spadła na dywan, odwracam się- leży na moim miejscu...
Jak ona tam sie znalazła to nie wiem!

:silence:

Sara
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Sara » 24 grudnia 2014, 3:57

Heheh, ja się zawsze boję, że któreś moje prosię gdzieś za mnie wejdzie i go nie zauważę... :s

Dexter zawsze tak śmiesznie ryje pyszczkiem w karmie, szczególnie, gdy podaję mu ją z ręki - najbardziej śmieszno-uroczy obrazek ever. Zawsze kojarzy mi się z dzikiem.
Poza tym, kiedy co bardziej piersiasta dziewczyna/kobieta z mojej rodziny (niemal wszystkim się trafiło, tylko nie mi, hahah...) trzyma któregoś prosiaka i on się wystraszy, to ZAWSZE próbuje wejść tej osobie pod piersi. Nigdy nie mogę się powstrzymać od śmiechu, to trzeba zobaczyć, żeby zrozumieć. :lol:
Albo jak sprzątam ich klatki i ktoś pilnuje świnków - w pewnym momencie (szczególnie pod koniec sprzątania) ZAWSZE podążają za mną wzrokiem i chcą do mnie - już, teraz, zaraz! Nawet same wchodzą mi na ręce, co się nie zdarza zbyt często. ;)

Mistroz
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Mistroz » 30 grudnia 2014, 19:17

Ja nie miałem żadnej takiej śmiesznej sytuacji jak Wasze. Czytałem jednak z zaciekawieniem co Was spotkało i wasze świnki.

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca

Wróć do „Ogólnie”