Jak można zostać hodowcą świnek? - odpowiedź jest łatwa ale nie w mojej sytuacji:
-małe mieszkanie :wall: 
-jedna świnka :glare: 
-świnka ma trzy lata :bag:

mają poza tym jeden duuuży plus... są tanie  :rolleyes:  sądzę że z hodowlą nierasowych prosiaków... będzie to pewne źródło zakupu, a świnki nie będą kosztowały majątku...
 mają poza tym jeden duuuży plus... są tanie  :rolleyes:  sądzę że z hodowlą nierasowych prosiaków... będzie to pewne źródło zakupu, a świnki nie będą kosztowały majątku...   nie każdy chce rasową świnkę-ZAPEWNIAM!! a np. u mnie w mieście wcale nie ma tak dużo świnek ogólnie  :blush: , a jedyna hodowla rasowych chyba przestała funkcjonować...
 nie każdy chce rasową świnkę-ZAPEWNIAM!! a np. u mnie w mieście wcale nie ma tak dużo świnek ogólnie  :blush: , a jedyna hodowla rasowych chyba przestała funkcjonować... 

poza tym takie świnki jak Ty masz Lun najlepsze są dalej do hodowli
 poza tym takie świnki jak Ty masz Lun najlepsze są dalej do hodowli  albo na pokazy z zamiarem jakiś większych osiągnięć
 albo na pokazy z zamiarem jakiś większych osiągnięć   
  :rolleyes:
  :rolleyes:  
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości