Jestem z siebie dumna!

Klodiq pisze:Jestem z siebie dumna!

tylko wlasnie obawiam sie adopcji. Sama dzialam w Fundacji Centaurus i wiadomo, tam jak ludzie adoptuja to musze co jakis czas zdawac relacje jak sie ma podopieczny. Poza tym, tam zwierze ktore jest adoptowane nigdy nie przechodzi na wlasnosc adoptujacego, zawsze pozostaje wlasciciel Fundacja. Tutaj ktos juz adoptowal swinke z SPŚM?
 tylko wlasnie obawiam sie adopcji. Sama dzialam w Fundacji Centaurus i wiadomo, tam jak ludzie adoptuja to musze co jakis czas zdawac relacje jak sie ma podopieczny. Poza tym, tam zwierze ktore jest adoptowane nigdy nie przechodzi na wlasnosc adoptujacego, zawsze pozostaje wlasciciel Fundacja. Tutaj ktos juz adoptowal swinke z SPŚM?
 Syn już nie może się doczekać.
 Syn już nie może się doczekać. Ktoś ewidentnie go nie chciał. A my chętnie go weźmiemy. Myślę że to co przygotowaliśmy dla świnek wystarczy dla trójeczki.
 Ktoś ewidentnie go nie chciał. A my chętnie go weźmiemy. Myślę że to co przygotowaliśmy dla świnek wystarczy dla trójeczki. 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości