. Np tej (http://www.pet-informed-veterinary-advi ... -pigs.html) - sama z niej ostatnio korzystałam
. Np tej (http://www.pet-informed-veterinary-advi ... -pigs.html) - sama z niej ostatnio korzystałam  .
.
 Użyteczne mogą być jednak przy korygowaniu własnej wiedzy. Przydadzą się każde ręce do pracy
 Użyteczne mogą być jednak przy korygowaniu własnej wiedzy. Przydadzą się każde ręce do pracy  Dodawanie artykułów będzie (moim zdaniem) bardzo przyjazne
 Dodawanie artykułów będzie (moim zdaniem) bardzo przyjazne  Zastanawiam się tylko czy w jakiś sposób wyróżniać artykuły osób z większym stażem, a jeśli tak, to na jakiej podstawie.
 Zastanawiam się tylko czy w jakiś sposób wyróżniać artykuły osób z większym stażem, a jeśli tak, to na jakiej podstawie. Mój artykuł nie musi byc wyróżniony ważne żebym mogła podzielić się swoją wiedzą
 Mój artykuł nie musi byc wyróżniony ważne żebym mogła podzielić się swoją wiedzą  
  . A co do tłumaczenia artykułów to myślę, że gdyby dać odnośnik i dodatkowo napisać po polsku i angielsku ze jest to tłumaczenie z tej i tej strony znajdują się zdjęcia... Zresztą nie wiem... Ja jak coś mogę się zaoferować napisać/przetłumaczyć artykuł o rozpoznawaniu płci bo jest to problem, który dotknął mnie osobiście
. A co do tłumaczenia artykułów to myślę, że gdyby dać odnośnik i dodatkowo napisać po polsku i angielsku ze jest to tłumaczenie z tej i tej strony znajdują się zdjęcia... Zresztą nie wiem... Ja jak coś mogę się zaoferować napisać/przetłumaczyć artykuł o rozpoznawaniu płci bo jest to problem, który dotknął mnie osobiście  .
.
Misiu12 pisze:Według mnie nie ma po co wyróżniać niektórych artykułów.
I tak artykuł musi być zaakceptowany przez kogoś, nie będzie tak, że napisze go jedna osoba i może sobie wstawić. Akceptacja będzie potrzebna. Wtedy nie będzie problemów i w takiej sytuacji według mnie można normalnie dodawać artykuły bez żadnego wyróżniania itt (i takie tam).

monila1000 pisze:Ps.weeb pisałeś że nie wiesz na jakiej podstawie(chociaż ja nie zaliczam się do tej grupy to popieram ten pomysł o wyróżnieniu artykułów osób z większym stażem)ja chyba wiem- często mają większą wiedzę o świnkach -można im zaufać-są stałymi bywalcami na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości