:) jednak nie ma Zuzali i ziółek...jednak karmy np Cavia Duo czy Complete nawet o pare zł tansze niz na animalii.pl
:) jednak nie ma Zuzali i ziółek...jednak karmy np Cavia Duo czy Complete nawet o pare zł tansze niz na animalii.pl
 Oprócz jedzonka i witaminek dla fretek, zamówiłam też smakołyki dla świniaków
 Oprócz jedzonka i witaminek dla fretek, zamówiłam też smakołyki dla świniaków 

To co potrzebowałem dla moich prosiaków, zawsze znajdowałem na miejscu, u mnie w mieście. Pewnie do czasu...
 To co potrzebowałem dla moich prosiaków, zawsze znajdowałem na miejscu, u mnie w mieście. Pewnie do czasu... 
kasik pisze:Jakbym kupowała w normalnych sklepach, już dawno mieszkałabym pod mostem
Teeta pisze:kasik pisze:Jakbym kupowała w normalnych sklepach, już dawno mieszkałabym pod mostem
To nie wiem w jakich sklepach Ty kupujesz; porównałam ceny moich stardardowych kupowanych przeze mnie produktów i nie widzę, żadnej korzyści dla mnie - ceny się różnią minimalnie. Więc co Wy takiego kupujecie, że Wam się opłaca kupować w sklepach internetowych?

Teeta pisze:To nie wiem w jakich sklepach Ty kupujesz;
Teeta pisze:porównałam ceny moich stardardowych kupowanych przeze mnie produktów i nie widzę, żadnej korzyści dla mnie - ceny się różnią minimalnie. Więc co Wy takiego kupujecie, że Wam się opłaca kupować w sklepach internetowych?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość