muszę wyluzować, bo obydwie się wykończymy.
GalaxySparkle pisze:Tak czy inaczej, w jakimś tymczasowym miejscu dla nowej świnki też musisz dać jej potrzebne rzeczy.
Możesz pokazać ten transporterek? Najmniejsza klatka dla jednej świnki to 60 cm i nie widziałam transporterka, który by był tak duży, ale pokaż. To, że czegoś nie widziałam, nie oznacza nieistnienia tego. Zastanowimy się, czy jest dość duży i może posłużyć jako tymczasowa klatka. Nwm, czy Twoja świnka ma wybieg 24 h/d, ale i tak przy zapoznawaniu powinny móc spędzać ze sobą dużo czasu.
 Gdyby jeszcze miała wyjście 24 h/d, to OK, bo by wchodziła tylko jeść i spać (i potrzeby toaletowe
 Gdyby jeszcze miała wyjście 24 h/d, to OK, bo by wchodziła tylko jeść i spać (i potrzeby toaletowe  ), ale nie tak żeby miała tam mieszkać.
), ale nie tak żeby miała tam mieszkać. Ja nie mam takich doświadczeń, tylko czytałam teorię. Czekamy zatem na relację z klatki.
 Ja nie mam takich doświadczeń, tylko czytałam teorię. Czekamy zatem na relację z klatki. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości