Ma strasznie dużo ziaren, a na dodatek te kolorowe kuleczki itp.
Świnki może i to jedzą, ale na dobre im to nie wyjdzie.
Toffiś jak był mały dostał Vitapol, ale nawet go nie tknął, jedynie powąchał.
Wiem, że moja opinia jest nie potrzebna, bo już ich było dużo, ale jednak może....
Podsumowując - Po co wyprodukowali coś takiego?
Co ta kasa robi z ludźmi. Wyprodukowali by sprzedać, inni kupują by zaoszczędzić

Nie jest źle.
 Nie jest źle.
 To ja poszłam do zoologa i widzę, że mają masę dobrych karm. Pytam się, jaką poleca dla świnki morskiej. Ta się pyta czy na wagę, czy w pudełku
 To ja poszłam do zoologa i widzę, że mają masę dobrych karm. Pytam się, jaką poleca dla świnki morskiej. Ta się pyta czy na wagę, czy w pudełku   Mówię, że w pudełku. Ona daje mi Vitapol i jakieś tam P...... Załamana jestem, tyle dobrych karm stało.
  Mówię, że w pudełku. Ona daje mi Vitapol i jakieś tam P...... Załamana jestem, tyle dobrych karm stało. .Co do sprzedawców,jedynemu sklepu,któremu ufam to Kakadu.Znaczy w tym sensie,że tam najczęściej słyszę od sprzedawców o VL czy Vitakrafcie.Nawet mi kiedyś zrobiła kobieta kazanie,jak przeglądałam co za syf jest w Vitapolu,i nie dało się jej przetłumaczyć,że ja biorę CC,ale tylko patrzę,na to jaki skład mają pozostałe karmy
 .Co do sprzedawców,jedynemu sklepu,któremu ufam to Kakadu.Znaczy w tym sensie,że tam najczęściej słyszę od sprzedawców o VL czy Vitakrafcie.Nawet mi kiedyś zrobiła kobieta kazanie,jak przeglądałam co za syf jest w Vitapolu,i nie dało się jej przetłumaczyć,że ja biorę CC,ale tylko patrzę,na to jaki skład mają pozostałe karmy  .
 .