>
 >A co powiecie o kolbach z lucerny ? Z ostatnich świnkowych zakupów zostało mi 10 zł i rozważam kupno właśnie tych kolb . A jak tak to jakie firmy polecacie ?
 >
 > 
  Kupiłam mu dziś ta kolbę i od razu sie nia zainteresowana .... ale zaraz sobie poszedł . Zobaczymy , może później sobi coś z tego pogryzie
 Kupiłam mu dziś ta kolbę i od razu sie nia zainteresowana .... ale zaraz sobie poszedł . Zobaczymy , może później sobi coś z tego pogryzie  Kupiłam też dziś cavia complet VL  ponieważ z Vitakraftu Menu Vital nie bardzo mu podchodzi a co tez ważne zawiera ona ziarna .
 Kupiłam też dziś cavia complet VL  ponieważ z Vitakraftu Menu Vital nie bardzo mu podchodzi a co tez ważne zawiera ona ziarna . 

Jednak jeśli masz tylko jedną świnkę, nie wiem czy opłaca się kupić aż dziesięciokilogramowy worek... Mogą ci się robale przyplątać, albo nie wiadomo co.
 Jednak jeśli masz tylko jedną świnkę, nie wiem czy opłaca się kupić aż dziesięciokilogramowy worek... Mogą ci się robale przyplątać, albo nie wiadomo co.

Osobiście mieszałam ją z poprzednio używaną karmą i nie wiem czy u wszystkich świnek tak jest ale długo się do niej przyzwyczajał. Aha i jeszcze jedno! Nie kupujcie karmy Vitapol. Jedynie jako przekąska, gdyż ma za dużo ziaren a nie potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania właściwości.
  Osobiście mieszałam ją z poprzednio używaną karmą i nie wiem czy u wszystkich świnek tak jest ale długo się do niej przyzwyczajał. Aha i jeszcze jedno! Nie kupujcie karmy Vitapol. Jedynie jako przekąska, gdyż ma za dużo ziaren a nie potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania właściwości.ziutka pisze:Complite

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości