Boję się, ze nie będą chciały razem przebywać
 Boję się, ze nie będą chciały razem przebywać  Dorzucę zdjęcie tego co mu podrzuciłam wieczorkiem
 Dorzucę zdjęcie tego co mu podrzuciłam wieczorkiem  No i przede wszystkim zdjęcie mojego przystojniaka!
 No i przede wszystkim zdjęcie mojego przystojniaka! Boję się, ze nie będą chciały razem przebywać
 Boję się, ze nie będą chciały razem przebywać  Dorzucę zdjęcie tego co mu podrzuciłam wieczorkiem
 Dorzucę zdjęcie tego co mu podrzuciłam wieczorkiem  No i przede wszystkim zdjęcie mojego przystojniaka!
 No i przede wszystkim zdjęcie mojego przystojniaka! Trzeba tylko pamiętać, że ogórka nie łączy się z innymi warzywami lub ziołami, zwłaszcza tymi, które zawierają dużo witaminy C. Ogórek ją po prostu neutralizuje i sprawia, że nie zostanie ona przyjęta przez świnkę
 Trzeba tylko pamiętać, że ogórka nie łączy się z innymi warzywami lub ziołami, zwłaszcza tymi, które zawierają dużo witaminy C. Ogórek ją po prostu neutralizuje i sprawia, że nie zostanie ona przyjęta przez świnkę 

na taka przykladowa noc mozesz mu spokojnie dac z 4 galazki koperku, dorzucic tyle samo pietruchy, czy z 2-3 liscie salaty (tylko nie lodowej) i do tego np pol korzenia malej marchewki, ktora wciskasz miedzy prety, a prosiek sobie bedzie skrobal zabkami jak gryzaczek- zje wszystko do rana to dobrze, zostawi cos tzn ze za duzo. Czy zamiast marchewki podmieniasz 1/6 buraczka, albo 1/4 jablka, wybor nalezy do Ciebie. Zrob tak dzis wieczorem i daj znac czy jutro rano duzo zostawil
 na taka przykladowa noc mozesz mu spokojnie dac z 4 galazki koperku, dorzucic tyle samo pietruchy, czy z 2-3 liscie salaty (tylko nie lodowej) i do tego np pol korzenia malej marchewki, ktora wciskasz miedzy prety, a prosiek sobie bedzie skrobal zabkami jak gryzaczek- zje wszystko do rana to dobrze, zostawi cos tzn ze za duzo. Czy zamiast marchewki podmieniasz 1/6 buraczka, albo 1/4 jablka, wybor nalezy do Ciebie. Zrob tak dzis wieczorem i daj znac czy jutro rano duzo zostawil 

też jest ważny
 też jest ważny  chodzi mi tylko o to demonizowanie ogóreczka, a on wcale nie jest gorszy od innych warzywek
 chodzi mi tylko o to demonizowanie ogóreczka, a on wcale nie jest gorszy od innych warzywek 

befana30 pisze:A ja z kolei pomijajac juz kwestie ogorka, chcialabym zwrocic uwage na ilosc jedzonka- jak na posilek, ktory ma mu starczyc na przecietne 10-12 godz podczas nocy to jednak troche za malo, a swiniak i to samiec, ktory nadal rosnie ma juz 700gr. A tutaj plastereczek marchewki, buraczka i ogorka, galazka koperku i bazyli- dla moich niestety to taka przekaska na jeden zab
Nie boj sie zwiekszyc mu odrobine ilosci jedzenia, bo rosnie- aktualnie jego metabolizm pracuje na zwiekszonych obrotach, on nie przyswaja by przytyc tylko po to by urosnacna taka przykladowa noc mozesz mu spokojnie dac z 4 galazki koperku, dorzucic tyle samo pietruchy, czy z 2-3 liscie salaty (tylko nie lodowej) i do tego np pol korzenia malej marchewki, ktora wciskasz miedzy prety, a prosiek sobie bedzie skrobal zabkami jak gryzaczek- zje wszystko do rana to dobrze, zostawi cos tzn ze za duzo. Czy zamiast marchewki podmieniasz 1/6 buraczka, albo 1/4 jablka, wybor nalezy do Ciebie. Zrob tak dzis wieczorem i daj znac czy jutro rano duzo zostawil
 Nie je - ON ŻRE
 Nie je - ON ŻRE  ale to nic, karmię go ile wlezie. Dobrze, ze mi napisałaś ile mam mu dawać, mam nadzieję, że go nie głodzę...
 ale to nic, karmię go ile wlezie. Dobrze, ze mi napisałaś ile mam mu dawać, mam nadzieję, że go nie głodzę...  Zaraz mu wsadzam marchęwkę między pręty i będę z rana obserwowała ile zjadł mój malutki
 Zaraz mu wsadzam marchęwkę między pręty i będę z rana obserwowała ile zjadł mój malutki  a co jeszcze na jego spodek mogę mu dać? Kupiłam sałatę rzymską, mogę mu jej dawać troszkę więcej? Mam brokuły, paprykę... Jabłka nie lubi skubany
 a co jeszcze na jego spodek mogę mu dać? Kupiłam sałatę rzymską, mogę mu jej dawać troszkę więcej? Mam brokuły, paprykę... Jabłka nie lubi skubany  No i buraczka mu podrzucam, zje jak ma ochotę chociaż zauważyłam, że lubi
 No i buraczka mu podrzucam, zje jak ma ochotę chociaż zauważyłam, że lubi  Idę testować marchewkę! Dziękuję za rady i będę wdzięczna jak mi napiszesz jakie ilości dawać mu np. na śniadanie, obiadek i kolację :*
 Idę testować marchewkę! Dziękuję za rady i będę wdzięczna jak mi napiszesz jakie ilości dawać mu np. na śniadanie, obiadek i kolację :*Figa pisze:Śliczny prosiekTrzeba tylko pamiętać, że ogórka nie łączy się z innymi warzywami lub ziołami, zwłaszcza tymi, które zawierają dużo witaminy C. Ogórek ją po prostu neutralizuje i sprawia, że nie zostanie ona przyjęta przez świnkę
 Ogórka teraz daje mu osobno, raz ogórek a raz pietrucha
 Ogórka teraz daje mu osobno, raz ogórek a raz pietrucha 

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 12 gości