Niech się wylegują dłużej na zewnątrz,na dywaniku (tam przynajmniej nie załatwiają swoich grubszych spraw
 )
 ) 
  )
 ) A klateczki suuuper
 A klateczki suuuper  
 Ale ogólnie nie mam z tym zbyt dużego problemu. Dziewczyny głównie bobkują w dwa rogi. Nie mają też tendencji leżeć w tym czy coś więc źle nie jest. Łatwo też dzięki temu zachować czystość w klatce jak i poza nią.
 Ale ogólnie nie mam z tym zbyt dużego problemu. Dziewczyny głównie bobkują w dwa rogi. Nie mają też tendencji leżeć w tym czy coś więc źle nie jest. Łatwo też dzięki temu zachować czystość w klatce jak i poza nią. 
  Dołożyć,kupić,ułożyć... Chwilowo wygląda ... ,,goło'' z domkiem i półkami
  Dołożyć,kupić,ułożyć... Chwilowo wygląda ... ,,goło'' z domkiem i półkami  
 ja mam nadzieję,że jak zarobię trochę kaski to już powoli będę mogła kupować klatkę oraz dodatki
 ja mam nadzieję,że jak zarobię trochę kaski to już powoli będę mogła kupować klatkę oraz dodatki   a świnkę to albo ze sklepu ( jak znam siebie to nie kupie,bo nie chce nakręcać popytu,ale nie wiem
 a świnkę to albo ze sklepu ( jak znam siebie to nie kupie,bo nie chce nakręcać popytu,ale nie wiem   ) albo z adopcji.
  ) albo z adopcji. 
 Achh, chciałabym być twoją świnką
  Achh, chciałabym być twoją świnką  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości