Dimi - Superowo

.
. Klateczka 100cm. Paśnik zrobiony przeze mnie z pudełka po lodach - ten dołączony do klatki u mnie się nie sprawdził niestety, ponieważ świnek cały czas do niego wskakiwał.
 Klateczka 100cm. Paśnik zrobiony przeze mnie z pudełka po lodach - ten dołączony do klatki u mnie się nie sprawdził niestety, ponieważ świnek cały czas do niego wskakiwał. Tak się do niego przyzwyczaił, że kiedy na biurku leżał podobny ścinek - od razu się na nim wyciągnął (zdjęcie w galerii świnkowe stopy
 Tak się do niego przyzwyczaił, że kiedy na biurku leżał podobny ścinek - od razu się na nim wyciągnął (zdjęcie w galerii świnkowe stopy  ).
). 
   Mam podobną świnkę, tylko bez tego czarnego na tyłku
 Mam podobną świnkę, tylko bez tego czarnego na tyłku   
  Naprawdę polecam. Ja bym dorobiła jakąś półkę, albo hamak
 Naprawdę polecam. Ja bym dorobiła jakąś półkę, albo hamak  I paśnik fajny
 I paśnik fajny   Miałam podobny, po pudełku po butach. Ten paśnik, który był dołączony do klatki, też się nie sprawdził. Świnki właziły za niego, i na początku spały a potem sikały
 Miałam podobny, po pudełku po butach. Ten paśnik, który był dołączony do klatki, też się nie sprawdził. Świnki właziły za niego, i na początku spały a potem sikały   Klatka ładna, pomyśl o towarzyszu dla Kubusia, i wszystko będzie ładnie
 Klatka ładna, pomyśl o towarzyszu dla Kubusia, i wszystko będzie ładnie  
 Półeczka, hamaczek jak najbardziej by się przydały. Podrzuć mu tam jakąś marcheweczke ode mnie
 Półeczka, hamaczek jak najbardziej by się przydały. Podrzuć mu tam jakąś marcheweczke ode mnie  
 . Przerabiałam różne akcesoria - i hamaczek i tunel, przez jakiś czas miał nawet półkę, ale on jakoś się niczym nie interesował. Na półce nie siedział, pod też nie (on chyba woli otwartą przestrzeń). Hamak i tunel całkowicie ignorował.Za to strasznie lubi brykać - kiedy akcesoriów zaczęło przybywać, przestał się wygłupiać. Kiedy się ich pozbyłam znowu zaczął trenować podskoki
. Przerabiałam różne akcesoria - i hamaczek i tunel, przez jakiś czas miał nawet półkę, ale on jakoś się niczym nie interesował. Na półce nie siedział, pod też nie (on chyba woli otwartą przestrzeń). Hamak i tunel całkowicie ignorował.Za to strasznie lubi brykać - kiedy akcesoriów zaczęło przybywać, przestał się wygłupiać. Kiedy się ich pozbyłam znowu zaczął trenować podskoki  .
. . Za to często chodzi za moim psem - czasem nawet śpią wtuleni w siebie na posłaniu Dropsa
. Za to często chodzi za moim psem - czasem nawet śpią wtuleni w siebie na posłaniu Dropsa  .
. 
 No, ale trzymam kciuki, że się uda
 No, ale trzymam kciuki, że się uda  
 ja nie jestem zmotoryzowana więc dlatego szukam świnki którą mogłabym odebrać gdzieś w Warszawie. No i zależy mi żeby samczyk miał ok półtora miesiąca na dzień dzisiejszy. Kuba ma 8, więc potrzebny mi samczyk który będzie wobec niego uległy i nie będzie próbował go zdominować
 ja nie jestem zmotoryzowana więc dlatego szukam świnki którą mogłabym odebrać gdzieś w Warszawie. No i zależy mi żeby samczyk miał ok półtora miesiąca na dzień dzisiejszy. Kuba ma 8, więc potrzebny mi samczyk który będzie wobec niego uległy i nie będzie próbował go zdominować  . Dzisiaj odpowiedziałam na jedno ogłoszenie zobaczymy może mi się poszczęści. Napisałam też do Pana Wojtka z Obuchowa - może ma jakieś Rexy na sprzedaż
. Dzisiaj odpowiedziałam na jedno ogłoszenie zobaczymy może mi się poszczęści. Napisałam też do Pana Wojtka z Obuchowa - może ma jakieś Rexy na sprzedaż  ... Poczekam - aż tak mi się nie śpieszy
... Poczekam - aż tak mi się nie śpieszy  .
.  . W rzeczywistości to trójkolorowy chłopak
. W rzeczywistości to trójkolorowy chłopak  Lewa połowa ciałka w umaszczeniu aguti, prawa całkowicie inna – karmelowa. Umaszczenie miesza się tylko na głowie i zadku w postaci łat
 Lewa połowa ciałka w umaszczeniu aguti, prawa całkowicie inna – karmelowa. Umaszczenie miesza się tylko na głowie i zadku w postaci łat  . Tą białą pręgę też ma praktycznie tylko po jednej stronie, bo na ciemnej połowie ma tylko kilka białych włosków więc ten pierścień jest zupełnie innym niż u Twojego prośka hehe
. Tą białą pręgę też ma praktycznie tylko po jednej stronie, bo na ciemnej połowie ma tylko kilka białych włosków więc ten pierścień jest zupełnie innym niż u Twojego prośka hehe  .
. 
  Może poczytaj coś, zawsze to pomoże.
 Może poczytaj coś, zawsze to pomoże. 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość