Nie trzeba mieć tak dużej klatki, żeby dwie świnki czuły się dobrze.
 Nie trzeba mieć tak dużej klatki, żeby dwie świnki czuły się dobrze. Nie trzeba mieć tak dużej klatki, żeby dwie świnki czuły się dobrze.
 Nie trzeba mieć tak dużej klatki, żeby dwie świnki czuły się dobrze. one wolą mnie eksmitować do klatki  a  same zajmą cały dom
  one wolą mnie eksmitować do klatki  a  same zajmą cały dom   

Co nie zmienia faktu, że uważam, że w klatce o te parę centymetrów mniejszej też świnka nie czułaby się źle.
 Co nie zmienia faktu, że uważam, że w klatce o te parę centymetrów mniejszej też świnka nie czułaby się źle. No  ja  jak chodzę do zoologów  i widzę jak są trzymane zwierzęta  w jakichś akwariach po 4 jedna na drugiej to szok
  No  ja  jak chodzę do zoologów  i widzę jak są trzymane zwierzęta  w jakichś akwariach po 4 jedna na drugiej to szok  w końcu klatka to nie wszystko  ważne aby śwince  również zapewnić wybieg
  w końcu klatka to nie wszystko  ważne aby śwince  również zapewnić wybieg  Sensibles  a kiedy   powiększysz  zwierzyniec ??
 Sensibles  a kiedy   powiększysz  zwierzyniec ??Grefix pisze:Witam
Ostatnio po śmierci moich myszoskoczków [*] :C postanowiłem kupić świnkę morską)
W sklepie już mam jedna upatrzoną , pozostaje kwestia klatki .
A więc czy ta by się nadawała ? http://allegro.pl/klatka-krolik-swinka- ... 72258.html
Może macie jakieś lepsze do 80 zł ?I tak żeby nie były wyższe niż 32 cm
Pozdrawiam .
 )
)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość