Czasem to denerwowało.Ale on chciał wtedy wyjść,jeść albo żeby go pogłaskać
 Czasem to denerwowało.Ale on chciał wtedy wyjść,jeść albo żeby go pogłaskać  Wypróbuj porady poprzedników.Myślę ,że mogą zadziałać(oprócz czosnku bo z tym zapachem długo nie wytrzymacie ani ty ani świnek
 Wypróbuj porady poprzedników.Myślę ,że mogą zadziałać(oprócz czosnku bo z tym zapachem długo nie wytrzymacie ani ty ani świnek  

Czasem to denerwowało.Ale on chciał wtedy wyjść,jeść albo żeby go pogłaskać
 Czasem to denerwowało.Ale on chciał wtedy wyjść,jeść albo żeby go pogłaskać  Wypróbuj porady poprzedników.Myślę ,że mogą zadziałać(oprócz czosnku bo z tym zapachem długo nie wytrzymacie ani ty ani świnek
 Wypróbuj porady poprzedników.Myślę ,że mogą zadziałać(oprócz czosnku bo z tym zapachem długo nie wytrzymacie ani ty ani świnek  

Alfred pisze:Świnka nie robi tego z nudów. Robi to,ponieważ wtedy ściera sobie zęby. Jest to normalne, jeśli nie posiada wapna lub kostki do ścierania ząbków. I mam pytanie? Czy dostaje regularnie sianko ?
 .
. głupota
 głupotanugatka pisze:Na metalowych prętach świnka co najwyżej może sobie połamać zęby, a nie zetrzeć.
Alfred pisze:Tak to też. Tak mi powiedział weterynarz. Od prętów może je ścierać. A jeśli ma starte zęby to możliwe, że się nudzi.
 Ten weterynarz chyba niezbyt dobrze zna się na świnkach...
 Ten weterynarz chyba niezbyt dobrze zna się na świnkach... 

Gucio01 pisze:ja się nie znam na świnkach morskich

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość