[ w stylu tekst zagubiony/o co chodzi/gdzie ja jestem ] dlatego go wzialem jest mniejszy etc ale mily- drugiego wybierala moja dziewczyna
  [ w stylu tekst zagubiony/o co chodzi/gdzie ja jestem ] dlatego go wzialem jest mniejszy etc ale mily- drugiego wybierala moja dziewczyna  i sie zwie kwik bo ciagle kwika mruczy kwika etc no i  wchodzi kiwi na glowe
 i sie zwie kwik bo ciagle kwika mruczy kwika etc no i  wchodzi kiwi na glowe  tak wogole to mialy byc obie samice ;D
 tak wogole to mialy byc obie samice ;Dbtw ja juz swinke mialem kiedys ale angielska ta z normalna sierscia samiczke dostalem ja jak miala roczek i problemu niemialem super zwierzatko bardzo oddane mile nigdy niegryzlo
 nigdy nie mialo fochow i nieuciekalo
 nigdy nie mialo fochow i nieuciekalo  pamietam jak przezywalem majac 15 lat wycieczke do weterynarza w celu obcieciu jej pazurkow
 pamietam jak przezywalem majac 15 lat wycieczke do weterynarza w celu obcieciu jej pazurkow 
pusia ogolem byla trawojad
 wody prawie niepila zato trawe na kg
 wody prawie niepila zato trawe na kg  
 btw dziewczyny <buziaki> naprawde dzieki za pomoc
 na blizniaczym forum nikt niepotrafil mi poradzic
 na blizniaczym forum nikt niepotrafil mi poradzic  [ale kto jak nie dziewczyna rozpozna ptaszka
 [ale kto jak nie dziewczyna rozpozna ptaszka  :msn-wink:  :msn-wink: ] dlatego wybieram to czyli wasze forum:P
  :msn-wink:  :msn-wink: ] dlatego wybieram to czyli wasze forum:P 

na blizniaczym forum nikt niepotrafil mi poradzic
 na blizniaczym forum nikt niepotrafil mi poradzic  Bardzo nam miło
 Bardzo nam miło  Jak trzeba będzie jeszcze pomóc, to mów śmiało
 Jak trzeba będzie jeszcze pomóc, to mów śmiało