Moja świnka morska od jakiegoś czasu posiada okropnie ogromny brzuszek i nie wiem co z tym zrobić!! :zalamany:  :zalamany:  :zalamany:  Myślę, że może być w ciąży!! Mój prosiak nie je za duż, wręcz jest wybredny to trzeba mu przyznać
  Moja świnka morska od jakiegoś czasu posiada okropnie ogromny brzuszek i nie wiem co z tym zrobić!! :zalamany:  :zalamany:  :zalamany:  Myślę, że może być w ciąży!! Mój prosiak nie je za duż, wręcz jest wybredny to trzeba mu przyznać  

Ale podejrzewam mojego Maniutka o ciąże, mam wrażenie że już się oswoił i przywykł do nowego mieszkanka
 Ale podejrzewam mojego Maniutka o ciąże, mam wrażenie że już się oswoił i przywykł do nowego mieszkanka  je i to dużo ale jest taki jakby leniwy
 je i to dużo ale jest taki jakby leniwy  wogóle nie chodzi tylko siedzi cały czas i je. Od soboty zauważyłam że mu się troszke brzusio powiększyło a szczególnie z prawej strony zresztą z lewej też już troche pulchnieje. Ja wiem na odległośc trudno stwierdzić trzeba iść do weterynarza i to w 100% potwierdzić ale jak wam się wydaje to może być ciąża czy tylko jakieś wzdećie lub coś w tym stylu.
 wogóle nie chodzi tylko siedzi cały czas i je. Od soboty zauważyłam że mu się troszke brzusio powiększyło a szczególnie z prawej strony zresztą z lewej też już troche pulchnieje. Ja wiem na odległośc trudno stwierdzić trzeba iść do weterynarza i to w 100% potwierdzić ale jak wam się wydaje to może być ciąża czy tylko jakieś wzdećie lub coś w tym stylu. 

ODPISZCIE I W ODPOWIEDZI POWIEDZCIE CO  MAM ZROBIĆ PROSZE :zalamany:
 ODPISZCIE I W ODPOWIEDZI POWIEDZCIE CO  MAM ZROBIĆ PROSZE :zalamany:
weeb pisze:Od samego wąchania nikt jeszcze nie zaszedł w ciążę (no chyba, że o czymś mi nie wiadomo)
Świnki mają ze sobą cały czas kontakt?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości