Stowarzyszenie Pomocy Świnkom jest dla mnie takim wyznacznikiem dozwolonych rzeczy
 Stowarzyszenie Pomocy Świnkom jest dla mnie takim wyznacznikiem dozwolonych rzeczy 

wyciągam sianko na dole przez szczebelki aby zachęcić je do brania tego niżej, ale i tak wiedzą swoje
 wyciągam sianko na dole przez szczebelki aby zachęcić je do brania tego niżej, ale i tak wiedzą swoje  czy to również może jakoś wpłynąć na kręgosłup świnek, to ciągłe stawanie na dwóch łapkach do siana?
 czy to również może jakoś wpłynąć na kręgosłup świnek, to ciągłe stawanie na dwóch łapkach do siana?  
Bibu pisze:Ja z chęcią podłącze się do pytania o kręgosłup. Świnki często stają na dwóch łapkach do sianka z pasnika, ot po prostu taka ich zachcianka, widocznie z góry bardziej im smakujewyciągam sianko na dole przez szczebelki aby zachęcić je do brania tego niżej, ale i tak wiedzą swoje
czy to również może jakoś wpłynąć na kręgosłup świnek, to ciągłe stawanie na dwóch łapkach do siana?

dziękuję Wam za odpowiedzi
 dziękuję Wam za odpowiedzi 
 Zawiesiłam go bardzo nisko, żeby sobie z powodzeniem mogły wchodzić do środka i żeby nie wypadły. Także pierwsze słyszę, żeby hamak był groźny dla prosiaków.
 Zawiesiłam go bardzo nisko, żeby sobie z powodzeniem mogły wchodzić do środka i żeby nie wypadły. Także pierwsze słyszę, żeby hamak był groźny dla prosiaków.

.
.  
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości