moja mimo, ze przytyła sporo, nadal na karku ma fałd skóry 6mm. Czyli czas, czas i jeszcze raz czas
 moja mimo, ze przytyła sporo, nadal na karku ma fałd skóry 6mm. Czyli czas, czas i jeszcze raz czas 
 Obie- skóra i kości  :dontgetit:
 Obie- skóra i kości  :dontgetit:  . Jak mogę im tego odmówić?! Skinny napisała, że skinny są za chude ogólnie. Moje dziewczynki są u mnie miesiąc. Poprawiły się niesamowicie. Nie daję już ziarna, ale od granul są rozbęczone najwyraźniej. Poza tym, ciągle żądają nowego jedzenia! Nie tylko ode mnie. Już nawet od rottweilera i kota! Każdy poza klatką , z drugiej strony krat  może być dostawcą żarcia :looka:
 . Jak mogę im tego odmówić?! Skinny napisała, że skinny są za chude ogólnie. Moje dziewczynki są u mnie miesiąc. Poprawiły się niesamowicie. Nie daję już ziarna, ale od granul są rozbęczone najwyraźniej. Poza tym, ciągle żądają nowego jedzenia! Nie tylko ode mnie. Już nawet od rottweilera i kota! Każdy poza klatką , z drugiej strony krat  może być dostawcą żarcia :looka:

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości