andziak899 pisze:skraplam ogórka
Ogórek "likwiduje" witaminę C lepiej w strzykawce bez igły do pysia

). Karma Versele Laga Cavia Pro ma stosunkowo najwięcej witaminy C, ale to są duże granulki i nie każda świnka ją je.
 ). Karma Versele Laga Cavia Pro ma stosunkowo najwięcej witaminy C, ale to są duże granulki i nie każda świnka ją je. 

i karmie go karmą Versele Laga Cavia COMPLETE dla świnek morskich, w sklepie powiedziali mi ze to jedna z najlepszych karm na rynku.... ma tam tych troche składników a tą karme co podałes widziałam:) na allegro bo w sklepie nie mogłam jej dostać.. kiedyś miałam ta karę ale dla królika
 i karmie go karmą Versele Laga Cavia COMPLETE dla świnek morskich, w sklepie powiedziali mi ze to jedna z najlepszych karm na rynku.... ma tam tych troche składników a tą karme co podałes widziałam:) na allegro bo w sklepie nie mogłam jej dostać.. kiedyś miałam ta karę ale dla królika  ale moj jest wybredny i nie jadł tego:P
 ale moj jest wybredny i nie jadł tego:Pandziak899 pisze:Luzy_Gryzoń nie nie byłam z nim u weterynarza bo tylko sporo jest wychudzony.....i nie dopatrzyłam się zadnych innych oznac chorób oprocz tego ze jest chudy, a dokarmiam ją warzywami i owocami i dropsy dostaje no i oczywiście karma "Versele Laga Cavia COMPLETE" wziełam najlepsza jaką mieli w sklepie tej samej firmy uzywam dla królika i ma fajne fureko. i Witaminke c dostaje, skraplam ogórka bo mu sie nie oprze i wcina... A czym najlepiej go dokarmiać??
 Ale na szczęście prosiaczek zaczyna wyglądać na bardzo szczęśliwego i daje czadu z poprocingiem
 Ale na szczęście prosiaczek zaczyna wyglądać na bardzo szczęśliwego i daje czadu z poprocingiem  Hehe idzie sie uśmiać jak to one robią
 Hehe idzie sie uśmiać jak to one robią 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości