Świnki morskie: Arya Luna Ginevra oraz Sansa Hermiona Nimfadora ♥ || Roczny york Emi oraz Sara - pekińczyk w wieku 7-lat, dwa kochane psiaczki ♥ || Effie - króliczek, baran francuski
Świnki morskie: Arya Luna Ginevra oraz Sansa Hermiona Nimfadora ♥ || Roczny york Emi oraz Sara - pekińczyk w wieku 7-lat, dwa kochane psiaczki ♥ || Effie - króliczek, baran francuski
Dla jednej świnki w miarę dobra, lecz dla dwóch będzie prawdopodobnie przymała To tak swoją drogą. O, pochodzisz z Żywca... w jakim województwie mieszkasz?
szczerze to taką umowę teraz muszę wytoczyć o inne rzeczy a co do zwierzaka to jestem trochę za stary na takie zabawy w umowy że tak powiem najpewniej za kilka tygodni po prostu dokupię drugą i już:P
Hm, nie sprawdziłam ile masz lat - a że pisałeś o problemach z namówieniem rodziców, to przytoczyłam ten pomysł, bo często okazuje się skuteczny. Ale skoro masz 17 lat, to problemu nie widzę - po prostu dokup drugą świnkę i tyle.