Witamy nowego prosiaczka !
Macie podobny staż do mnie

Co do cen świnek w hodowlach to są różne można kupić świnkę na kolanka , której cena na pewno nie będzie aż taka kosmmiczna no ale fakt za rodowód , który powinien być gwarancją na zdrową oswojoną świnkę trzeba troszkę więcej zapłacić .. Pseudohodowle to jest zmora i zgroza i 3ba z tym walczyć każdy dochodzi do tego swoją własną drogą ( nie chodzi mi tylko o pseudohodowle świnek ale też psów , kotów etc .. Oczywiście są różne sklepy i różni właściciele sklepów ale z reguły nie dbają tam o świnki a już na pewno nie tak jak w hodowlach , choć i tu niestety się zdarza

Temat rzeka
Wracając do Twojego prośka nie łam się na pewno się oswoi

Moi panowie na początku mnie przerażali ( dopiero wczoraj na prawdę zasnęli mi na kolankach ) ale ile dumy przynoszą etapy przełomowe ehhh

cierpliwość zawsze zostaje wynagrodzona

A co do wypuszczania na salony o dziwo moi kawalerowie nawet jak wejdą w jakąś dziurę to za chwile wyłażą i dalej biegają w ogóle bardziej od zakamarków interesują je kartony , pies i koty które ciągle łażą im po wybiegu

Lubimy wracać w miejsca, gdzie spotkało nas coś dobrego,
gdzie spotkaliśmy kogoś ważnego dla nas.
Lubimy te powroty, bo stale mamy nadzieję, że ktoś lub coś jeszcze na nas tam czeka.