Slodka swinka i oczywiscie witam na forum, troszke pozno ale witam

(najczesciej wieczorem przed spaniem lubi sobie cos przegryźć
 (najczesciej wieczorem przed spaniem lubi sobie cos przegryźć  ) Pozatym posiałam dla niego pietruszke w doniczce by była szybciej niz ta na dzialce
) Pozatym posiałam dla niego pietruszke w doniczce by była szybciej niz ta na dzialce  Teraz czekam az przyjdzie wieksza klatka dla niego z allegro bo u mnie w miescie lipka i same małe są (narazie nie planuje wiecej swinek wiec 70 cm starczy)
 Teraz czekam az przyjdzie wieksza klatka dla niego z allegro bo u mnie w miescie lipka i same małe są (narazie nie planuje wiecej swinek wiec 70 cm starczy)
 Mój rano dostawal na zawolanie bo strasznie kwiczal jak mama czyms zaszelescila i teraz tez kwiczy, ale sie go oducza, tez dostaje z 3 razy dziennie plus czasem jakis dodatek jak marudzi, ale jednak trza go oduczyc tego bo zlo bedzie
 Mój rano dostawal na zawolanie bo strasznie kwiczal jak mama czyms zaszelescila i teraz tez kwiczy, ale sie go oducza, tez dostaje z 3 razy dziennie plus czasem jakis dodatek jak marudzi, ale jednak trza go oduczyc tego bo zlo bedzie
 , ale jak będzie nowa klatka to na nowo zrobie, bo i tak ten juz wybrudzil troche sierscia i nasikal tez tam lobuziak jeden
, ale jak będzie nowa klatka to na nowo zrobie, bo i tak ten juz wybrudzil troche sierscia i nasikal tez tam lobuziak jeden
 Dziś był kurier z klatką (hamaczek również ma powiększony
 Dziś był kurier z klatką (hamaczek również ma powiększony  )
) z przerwami na jedzenie i kwiczenie xd
 z przerwami na jedzenie i kwiczenie xd

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości