Ja sobie z tego zdaję sprawę, ale co ona ma powiedzieć rodzicom? - Wiem, że nie chcecie dać pieniędzy na leczenie Łatka, bo to kosztowne, ale całkowicie nieznajoma wam kobieta chce nam to sfinansować! Moi rodzice nigdy by się na to nie zgodzili. Mogłabym chcieć wziąć te pieniądze, to by było bez znaczenia.
Poniekąd to prawda - z tego co wiem Chanties nie jest pełnoletnia i sama nie weźmie tych pieniędzy, tu decydują jeszcze rodzice. Ale to jednak pomoc której nie zawsze warto odmówić
Zależy Ci na losie świnek morskich? Planujesz mieć nowego podopiecznego? Nie kupuj! Adoptuj! ADOPCJEhttp://swinkimorskie.eu/adopcje.php Jesteś zainteresowany adopcją? Pisz do mnie na PW lub na e-mail: [email protected]
Postautor: Konto usunięte » 4 kwietnia 2013, 18:26
dziękuję przydadzą się ja również teraz zbieram na tą operację pieniądze dopóki tata nie zapłaci tych wszystkich rachunków żebym w razie co mogła coś dołożyć
Postautor: Konto usunięte » 4 kwietnia 2013, 20:34
Julaa148 pisze:Witaj Śliczne świnki, chyba ukradnę ci Pako, dobrze? Taki słodki jest Niech Łatek zdrowieje Pepa i Ja pozdrawiamy i każemy wymiziać chłopaków
hej! dziękuję,Pako nie pozwolę Ci ukraść i Łatka też wymiziam ich jak tylko się obudzą
zaraz dodam nowe fotki Edit. Jednak chyba dodam jutro nowe fotki bo dzisiaj już chyba nie zdążę