Masz bardzo piękne świniaczki! Oby szybciutko się oswoiły.
 Mam nadzieję, że sie nawzajem polubią.
 Pozdrawiamy z Kubusiem!~~ Wygłaszcz świnki!

nio ja tez mam taką nadzieję że sie szybko oswoją puki co uciekają ode mnie jak najdalej
  nio ja tez mam taką nadzieję że sie szybko oswoją puki co uciekają ode mnie jak najdalej   mysle ze sie lubią
     mysle ze sie lubią   bo bawią sie razem ganiając się.Napewno wygłaszcze i również wymiziaj od nas Kubusia
  bo bawią sie razem ganiając się.Napewno wygłaszcze i również wymiziaj od nas Kubusia 
 oswoją się, trzeba im dać troszkę czasu
 oswoją się, trzeba im dać troszkę czasu 
Fionka pisze:pozdrawiamy z dziewczynami prześliczne prosiakioswoją się, trzeba im dać troszkę czasu
 Nio wiem...puki co juz z klatką sie oswoiły
 Nio wiem...puki co juz z klatką sie oswoiły  

nutka838 pisze:Śliczne świniaki ja mam również malutką świnkę i jak twoje jest jeszcze nie ufna.
 pewnie dlatego są takie bo są z zoologa i nie sa oswojone z ludzmi
  pewnie dlatego są takie bo są z zoologa i nie sa oswojone z ludzmi   musi minąc troszke czasu pewnie zanim zaufają nam. każda swinka uczy sie i oswaja w swoim tępie.a twoja juz sie oswoiła?? wymiziaj od nas twojego prosiaczka
 musi minąc troszke czasu pewnie zanim zaufają nam. każda swinka uczy sie i oswaja w swoim tępie.a twoja juz sie oswoiła?? wymiziaj od nas twojego prosiaczka  
 teraz ich slychac popiskują,ganiaja się gryzą poidełko...pocieszne stworzonka
  teraz ich slychac popiskują,ganiaja się gryzą poidełko...pocieszne stworzonka  jeszcze jedynie sie nas boją bo uciekają od nas jak najdalej
  jeszcze jedynie sie nas boją bo uciekają od nas jak najdalej   pomimo brania ich na ręce...pewnie potrzebują czasu...nasz pies kleo jak podchodzi do klatki to się go nie boją pomimo że jest dużym psem,wąchają go i nie uciekają
  pomimo brania ich na ręce...pewnie potrzebują czasu...nasz pies kleo jak podchodzi do klatki to się go nie boją pomimo że jest dużym psem,wąchają go i nie uciekają  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości