Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Moje czworaczki, a wkrótce będą maluszki!!

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
Awatar użytkownika
kasica236
Hodowca
Świnki morskie: Gładka pasztetowa :P i jej córa ruda murzynka :)
Kontaktowanie:

Re: Moje czworaczki, a wkrótce będą maluszki!!

Postautor: kasica236 » 24 lutego 2014, 18:52

SPŚM nie ma sprawy - ja się tak łatwo nie obrażam :P Gaya no chyba nie są wysyłane jak trzeba skoro to niezgodne z prawem!Nieznajomość prawa nie zwalnia od jego przestrzegania. I co masz nam do zarzucenia? Z chęcią posłucham. Bo jak narazie to widzę ,że Ty też masz niemało "za uszami".

Zapraszam na stronkę www.morswinka.pl.tl

Awatar użytkownika

Gaya
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Gaya » 24 lutego 2014, 19:07

Owszem jest napisane ale nie oznacza to ze sie tego stosuje , bo unikam Poczty jak ognia , zeby bylo zrozumiale ! Jeses zla Karina na mnie bo samczyka juz nie bedziesz miala . Pzrypomnij sobie jak ty wysylalas swoje swinki a przeciez PKS czy PKP tez nie mozna wysylac , a tu jedna i druga teraz takie madre !! Zal mi Was dzieczyny za wasza glupote i zawistnosc . Nie strasz Karina sadami , wiezieniem czy grom wie jeszcze , bo sama majac hodowle to robilas , bo czasem sie zdarza i czesto ze osoby nie maja mozliwosci osobistego odbioru a ja to najbardziej preferuje !

Awatar użytkownika
kasica236
Hodowca
Kontaktowanie:

Postautor: kasica236 » 24 lutego 2014, 19:14

Pfffffffffffff hahahahahahahaha :tooth: no nie mogę xD sorry ale nie mogę czytać jej postów bo umieram ze śmiechu.
Karina widzisz i nici z twojej pseudo xD nie dostaniesz świnki xD Gaya Ty czytasz posty? I czy ze zrozumieniem? Bo zaczynam wątpić.W ogóle ile masz lat? Bo obstawiam jakieś góra 15.

Awatar użytkownika
SPŚM
Użytkownik
Świnki morskie: dużo uratowanych:)
Kontaktowanie:

Postautor: SPŚM » 24 lutego 2014, 19:15

Dziwne jest to, co piszesz, bo Karina sama na własny koszt zawozi świnkę do adopcji.
Rozumiem, że jechanie ze świnką pociągiem i trzymanie jej na kolanach, to także wysyłanie? To SPŚM jest straszne, bo jak nie ma transportu samochodem, to świnki tak nasi wolontariusze wożą po Polsce... szlag by to.

Obrazek

Gaya
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Gaya » 24 lutego 2014, 19:21

Bo teraz do adopcji to tak zgodze sie moze i zawozi na wlasny koszt ale ja pisalam jak miala hodowle . Morswinka jestes strasznie madra i powiedz mi jeszcze ze sama nie wysylasz PKP czy PKS patrz bo uwiezrze w to co napiszesz !!, pisalam o tym ze to tak samo zabronione , wiec co mam nie rozumiec !!?

Awatar użytkownika
Lawliett
Użytkownik
Świnki morskie: Misaki
Kontaktowanie:

Postautor: Lawliett » 24 lutego 2014, 19:29

Piękne świnki :love2:
Pozdrawiam ;)

W świnkowym świecie , o świnkowych zasadach

Awatar użytkownika
kasica236
Hodowca
Kontaktowanie:

Postautor: kasica236 » 24 lutego 2014, 19:31

Ale nie pocztą kobito! Wysylka PKSem to jest raptem kilka godzin podrózy w ciepłym autobusie ,a nie leżenie dniami na poczcie-magazynach! No weź się zastanów.Poza tym wyjaśnij sprawę kariny i tej rzekomej rezerwacji świnki bo widzę ,że nic nie robisz w tym temacie.

Awatar użytkownika
Cavialina
Hodowca
Świnki morskie: Macho, Winona, Amadea, Amid the falling snow
Kontaktowanie:

Postautor: Cavialina » 24 lutego 2014, 19:33

Jak dla mnie wysyłka PKS, gdzie świnka jedzie w cieple, obok siedzenia kierowcy lub u pasażera na kolanach, najwyżej kilka godzin, a wysyłka pocztą polską to spora różnica.

Obrazek

Awatar użytkownika
SPŚM
Użytkownik
Świnki morskie: dużo uratowanych:)
Kontaktowanie:

Postautor: SPŚM » 24 lutego 2014, 19:33

Kobieto! Ona od roku nie ma hodowli, a Ty się czepiasz tu i teraz. Za to Ty masz hodowlę (ponoć, bo hodowcy są tutaj niebiescy), piszesz że Poczty Polskiej unikasz jak ognia, a w ogłoszeniu stoi jak byk że wysyłasz.
O tempora! O mores!

Obrazek

Kobaltowa
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Kobaltowa » 24 lutego 2014, 19:36

Przepraszam,ale gdybym chciała peru do rozmnazania, hodowli wzięłabym zwierzę od Diora, Luncavii, Carismo. Na tych hodowlach Polska może do czegoś dojść. No wybacz, ale zwierzęta tylko z hodowli o doskonalych cechach. Nie obraz się, ale jakbym miała chęć porozmnazac, to bym reaktywowala hodowlę. Więc powiedz po co mi Twoja świnka? Tyle czasu walczyłam z pseudo i pod skrzydłami SPSM robię to nadal. Poza tym Jezynka jest już bardzo stara świnka jeśli cchodzi o TE sprawy. Twoje oskarżenia są śmieszne....

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca