Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Świniaki okrąglaki czyli Nela&Ginni

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
Awatar użytkownika
Baolinaa
Użytkownik
Świnki morskie: Nela&Ginni z Poodri
Kontaktowanie:

Świniaki okrąglaki czyli Nela&Ginni

Postautor: Baolinaa » 27 marca 2015, 16:46

Hej, przydałoby się wreszcie przedstawić ;) Czaję się na forum już od dłuższego czasu, ale pozostawałam w ukryciu, aż do teraz. O sobie opowiem krótko, bo nie o mnie tutaj chodzi. Nazywam się Paulina, kończę gimnazjum i mieszkam na górnym śląsku. Och, zapomniałabym o jeszcze jednej kwestii, jestem właścicielką dosyć sporego stada, głównie składającego się z różnej maści gryzoni, a część właśnie wam przedstawię :)

Oto i one, dwie istoty niedające o sobie zapomnieć ani na chwilę, rasowi kwikacze operowi, próby odbywają punktualnie o 6.30 rano każdego dnia:

Nela- rozetka adoptowana z ogłoszenia, mijają już 3 lata odkąd jest u mnie. Jej dokładny wiek jest nie znany, ale poznałam ją jako dorosłą już świnkę, więc szacuje, że ma ok. 5 lat. Siwa grzyweczka już się pojawiła ;) Samica dominująca wszystkie inne stworzenia, nieważne z jaką świnią ona zawsze przewodniczy.

Obrazek
Obrazek

Ginni z Poodri- ur. 6.11.2011, coronet, pochodzi z czeskiej hodowli, a do mnie trafiła jako emerytka z jednej z polskich hodowli (trochę to pogmatwane, jak ,,Moda na sukces,,). Nieśmiała piękność o zjawiskowych oczach, o czym zresztą będziecie mogli się przekonać ;)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika

enka5152
Użytkownik
Świnki morskie: Misia i Nutka <3
Za Tęczowym Mostem: Dora [*]
Kontaktowanie:

Re: Świniaki okrąglaki czyli Nela&Ginni

Postautor: enka5152 » 27 marca 2015, 17:17

Piękne świnki :)
Pozdrawiam!