Właśnie pstrykam walentynkową sesję oraz z okazji końca ferii zimowych.

Ufo waży 521 gram mam nadzieję, że to odpowiednia waga. 26 marca będzie miał równo 3 miesiące
 Ufo waży 521 gram mam nadzieję, że to odpowiednia waga. 26 marca będzie miał równo 3 miesiące   

Minęło kilka miesięcy, Ufo ma teraz dokładnie ... um ... ponad 8 miesięcy. Brawo Ufo
 Minęło kilka miesięcy, Ufo ma teraz dokładnie ... um ... ponad 8 miesięcy. Brawo Ufo   
  Czas szybko mija...
  Czas szybko mija... 
  Klatkę ma cały czas otwartą, a jest w niej zamknięty tylko w nocy. Spędzam z nim całe dnie, a kiedy jestem w szkole lub poza domem, moi rodzice spędzają z nim czas. Uwielbiają go! Żałują, że już wcześniej nie mieli świnek. Wierzyli plotkom, że cały czas kwiczą i nie dają spać. Ufo jest szczęśliwą, zdrową świnką morską, która z radością wita każdy dzień. Przepraszam, ale nawet żadna siła nadprzyrodzona nie wmówi mi, że moje 'dziecię' jest nieszczęśliwe i smutne
 Klatkę ma cały czas otwartą, a jest w niej zamknięty tylko w nocy. Spędzam z nim całe dnie, a kiedy jestem w szkole lub poza domem, moi rodzice spędzają z nim czas. Uwielbiają go! Żałują, że już wcześniej nie mieli świnek. Wierzyli plotkom, że cały czas kwiczą i nie dają spać. Ufo jest szczęśliwą, zdrową świnką morską, która z radością wita każdy dzień. Przepraszam, ale nawet żadna siła nadprzyrodzona nie wmówi mi, że moje 'dziecię' jest nieszczęśliwe i smutne  wszyscy Ci co są przeciwni jednej świnki naprawdę byliby w szoku widząc, jak Ufo z entuzjazmem bawi się i odkrywa świat. Jest moim oczkiem w głowie
 wszyscy Ci co są przeciwni jednej świnki naprawdę byliby w szoku widząc, jak Ufo z entuzjazmem bawi się i odkrywa świat. Jest moim oczkiem w głowie  gdyby porównać mnie do niego - jest bardziej zadbany.
 gdyby porównać mnie do niego - jest bardziej zadbany.
 Prawdopodobnie to tylko takie wrażenie optyczne ale na ostatnich dwóch fotkach klatka  wydaje trochę mała
 Prawdopodobnie to tylko takie wrażenie optyczne ale na ostatnich dwóch fotkach klatka  wydaje trochę mała  Może to tylko  takie ujęcie
 Może to tylko  takie ujęcie  Tak z ciekawości jakie ma wymiary?
 Tak z ciekawości jakie ma wymiary? 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości