No nie !! Zamordować Cię ? Skąd wzięłaś tak beznadziejnie piękne świniaki? ! :dontgetit: spodziewam się odpowiedzi: ze sklepu zoologicznego xD Są przepiękne .. zakochałałam się :zawstydzony:
Witam na forum i ogromne ściski dla całej trójki :*
edit: Oj , przeczytałam dokładnie , jednak nie ze sklepu To dodam jeszcze, że jesteś zarąbiście szlachetna :zawstydzony: za przeproszeniem ^^
pucka69 pisze:cześć niciu! a swoją drogą - wpisze człowiek swój wiek - to mu zaraz wypomną
no wiesz przeciez napisalam w zawiasach to slowo stara czyli nie w sensie ze stara wiekiem ale stara znajoma a w ogle to wiem ze zrozumialas i mnie wkrecasz
pewnie, że wkręcam a do 69 lat jeszcze mi troche brakuje, jak będę miała tyle - będę miała o wiele wiecej świnek namawiam Was na "ratowanie" świnek - jeśli chcecie powiększyś swoje stadka, świnki ze sklepu - to łatwo mieć, a jak ja patrze na swoja Helenkę i przypomnę sobie jak wyglądała niecały rok temu jak do mnie przyjechała - to "serce rośnie"
no ja chętnie przygarnę jakąś pannę bo sie w końcu wynoszę na swoje najdalej za miesiąc i wreszcie nikt mi nie będzie truł tyłka o to ile i jakie mam zwierzaki w domu i w czym je trzymam ale sęk w tym, że ja do wawy sie nie wybieram w najbliższym czasie, a większość dam jest właśnie tam i stąd problem. A Tigra pewnie ucieszyła by sie teraz z koleżanki bo odkąd pracuje nie mam dla niej tyle czasu i widzę, że sie nudzi.