Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Witajcie!!!

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
Mania_77
Użytkownik
Świnki morskie: Bogusia, Jack
Kontaktowanie:

Witajcie!!!

Postautor: Mania_77 » 23 października 2009, 23:02

Witam,

Nazywam się Marta, mam 14 lat i jestem wielką fanką wszystkich prosiaków 8D Posiadam dwie świnki o imieniu Bogusia i Jack. Bogusię dostałam za darmo od koleżanki której się rozmnożyły prośki. Bogusia ma 4 miesiące i 23 dni urodziła się 01-06-2009 czyli w dzień dziecka. Natomiast Jack'a także dostałam za darmo od znajomych moich rodziców, nie wiem jakiego jest wieku podobno ma 3-4 lata. Jack ma ciężką historie, gdy był jeszcze maluchem należał do pewnej 4-latki która rzucała nim o ścianę :zly: Znajomi moich rodziców wzięli od nich Jack'a i opiekowali się nim jakieś 3 lata dopóki nie kupili psa. Chcieli go oddać do zoologa ale nie chcieli mu marnować życia więc moi rodzice zaadoptowali go, wtedy wszyscy myśleli że to dziewczyna ale jak sprawdziłam okazało się że to chłopczyk. Wcześniej nazywał się Dora a teraz go nazwałam Jack (czyt. Dżak) Bogusia i Jack siedzą w oddzielnych klatkach, niedługo planuję kastracje Jack'a. :) Jutro dam jakieś fotki moich prosiaków

Pozdrawiam!!!

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
Guffi
Zasłużony
Świnki morskie: Sprite, Coffee, Topanga[*], Amimoto
Kontaktowanie:

Re: Witajcie!!!

Postautor: Guffi » 24 października 2009, 16:58

Witaj :D
No czekamy na obiecane fotki :)

admin