Moja 1 świnka jest czarna jak smoła:D Jest strasznie rozbrykana ponieważ jest jeszcze młoda-10 miesięcy.

Miałam kiedyś też świnkę żyła 6 lat
 Kocham te zwierzęta i nie wyobrażam sobie nie mieć choć 1 świnki.
 Kocham te zwierzęta i nie wyobrażam sobie nie mieć choć 1 świnki.WITAM SERDECZNIE.

Kocham te zwierzęta i nie wyobrażam sobie nie mieć choć 1 świnki.
 Kocham te zwierzęta i nie wyobrażam sobie nie mieć choć 1 świnki. Ja również zastanawiam się nad zakupem świnki z hodowli Mientus! Tylko że strasznie drogo, jak dla mnie...ale to już nie ten temat.
 Ja również zastanawiam się nad zakupem świnki z hodowli Mientus! Tylko że strasznie drogo, jak dla mnie...ale to już nie ten temat.  Nazywa się .... ja poprostu mówię na nią sinia-sinia
 Nazywa się .... ja poprostu mówię na nią sinia-sinia  
   Miała się nazywać frunia czy jakoś tak-ale coż została sinią-sinią
  Miała się nazywać frunia czy jakoś tak-ale coż została sinią-sinią 

Będzie to świnka sheltie lub coronet.
  Będzie to świnka sheltie lub coronet.  I którą zakupję w 3 tygodniu kwietnia.-mam nadzieję że znajdzie się odpowiednia dla mnie i która od razu mi się spodoba! Więc jeszcze raz witam wszystkich świnkomaniaków!
 I którą zakupję w 3 tygodniu kwietnia.-mam nadzieję że znajdzie się odpowiednia dla mnie i która od razu mi się spodoba! Więc jeszcze raz witam wszystkich świnkomaniaków! 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości