Witam! Chciałem was powitać z moim kochanym prosiaczkiem Rudkiem. Niestety jest ślepy na jedno oczko. I jak wam się podoba? Jest to prawdopodobnie rozetka, ale nie jestem do końca pewny. Jak macie jakieś pomysły wpisujcie.
OOO.... Jaka słodka. Mam pare pytań: Skąd masz prosiaka? Ile ma lat? Co lubi najbardziej jeść? Czy Rudek będzie miał przyjaciela? Jeśli możesz na nie odpowiedzieć będe bardzo wdzięczna. Pozdrawiam! Ps. Załóż wątek w ,,Galerie'' (tam możesz pokazywać zdjęcia świneczki).
1. Ze sklepu zoologicznego. 2. ma 2 miesiące. 3. Jeszcze się do końca nie przekonałem bo narazie jeszcze nie może jeść zieleniny ani warzyw ani owoców. 4.Raczej nie, aczkolwiek możliwe, że będzie.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2011, 18:38 przez davio, łącznie zmieniany 1 raz.
Świnki Morskie-Jedne z najsłodszych gryzoni:-) Moje świnki: -Lola -Fela Za tęczowym mostem w niebie z innymi świnkami: -Dyzio[*] -Kubuś[*] -Kubuś[*] -Miluś[*] Ogólnie zwierzęta które były u nas w domu:Pies-jamnik,5 myszek,myszoskoczki,2 ptaszki,żółwik,2 żabki,rybki, Kocham Was