kdp2 pisze:PCBA pisze:Tak jak napisalismy wyzej nie popieramy pseudohodowli i namnazaczy. Od wystawy kwietniowej wspomagamy prace spsm -gliwickie dt.
Niestety nie jest to prawda, był pojedynczy przypadek w Gliwicach kiedy to na jednej z wystaw członek Stowarzyszenia poprosił o zgodę na zostawienie ulotek i wywieszenie plakatu - żadna współpraca nie została nawiązana.
PCBA pisze:Dlatego napisaliśmy, że "wspomagamy prace".
kdp2 pisze:PCBA pisze:Dlatego napisaliśmy, że "wspomagamy prace".
Bardzo przepraszam ale pojedynczy przypadek wywieszenia plakatu nie może być traktowany jako wspomaganie prac i to jakiegoś konkretnego DT bo plakat dotyczył SPŚM jako całości zresztą ulotki też - ale nie ważne, jak widać każdy sposób promocji jest dobry ......
PCBA pisze:Widzę, że tu też nie ma poważnych ludzi, ponieważ prościej jest powielać pomówienia (a nawet wydawać wyroki), zamiast zasięgnąć informacji u źródła czy osób, których sprawa dotyczy.
Jack Daniel's pisze:PCBA pisze:Widzę, że tu też nie ma poważnych ludzi, ponieważ prościej jest powielać pomówienia (a nawet wydawać wyroki), zamiast zasięgnąć informacji u źródła czy osób, których sprawa dotyczy.
Cóż... zasięgnięcie informacji u osoby, która jest w sądzie koleżeńskim CCP, to naprawdę informacje od osoby, której to nie dotyczy.
Osobiście jestem jest jak najbardziej poważny. Pomówień nie powielam. Nie napisałbym tego, co napisałem, bez zapytania kilku osób niezależnie... Zresztą znam na Caviarnii osobę, która kupiła te świnki ze sklepu, tylko jakoś boi się o tym głośno mówić.
Jack Daniel's pisze:Hmm... może nie byłoby nagonki, gdyby Prezes klubu nie podawała się za sędziego, a de facto nim nie jest, co powoduje nie honorowanie przez MSMSM i CCP tytułów zdobytych na wystawach PCBA.
Nie byłoby nagonki, gdyby nie dość kontrowersyjne, sprzeczne z etyką, promowanie zwierząt w sklepach i sprzedawanie ich do tychże.
Ja więcej nic nie powiem, ale jak ktoś chce więcej, to mozna poczytać na stronie CCP, o poczynaniach Pani prezes PCBA.
informujemy że Liliana Bytomska egzamin sędziowski zdała w dniu 19.11.2011r. u brytyjskiego sędziego Don'a Payne'a. Zarząd klubu posiada wszystkie dokumenty oraz nagranie przeprowadzonego egzaminu.
Jack Daniel's pisze:Miała tylko tyle, że została dyscyplinarnie usunięta z CCP
Ale już się nie mieszam.
No i ten egzamin nie z rąk polskich, tylko brytyjskich...
BTW, żeby nie było, ze to jakieś pomówienia. Po prostu w oparciu o art. 54 ust. 1 Konstytucji RP piszę to, co udało mi się ustalić:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość