Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Mama nie zgadza się na świnkę morską

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
Awatar użytkownika
vagina_denata
Zasłużony
Świnki morskie: Lucek, Harley, Remek
Kontaktowanie:

Re: Mama nie zgadza się na świnkę morską

Postautor: vagina_denata » 22 sierpnia 2012, 12:29

To nie odpisuj. I niech jeszcze raz zobaczę wulgaryzm w Twoim wykonaniu.

W orszak niech wierzy, kto nie wie gdzie idzie.

Awatar użytkownika

moonika
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: moonika » 22 sierpnia 2012, 12:42

swinka_rozetka -nie czepiam sie , mam tylko nadzieje ze Twoja mama nie zgodzi sie na swinke bo z tego co piszesz wynika ze nie macie pojecia o swinkach morskich. Czytajac Twoje posty widze ze swinke mylicie z psem lub kotem a to naprawde nie to samo. Potem bedziecie zdziwione ze swinka siedzi smutna bez swinkowego towarzystwa i nie bawi sie jak piesek czy kotek i bardzo mozliwe , ze bedziecie chcialy sie pozbyc swinki.

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 22 sierpnia 2012, 13:21

I tu sie pomyliłaś bardzo,ale nie mam checi ani czasu na dyskusje z Tobą oraz tłumaczenia dlaczego tak,a nie inaczej. I jakbyś mogła to się w końcu ode mnie odczep i zajmij się swoimi świnkami,a nie mną i tym czy moja mama się na świnke zgodziła czy nie. Tyle ode mnie w tym temacie. Zamiast iść np. ze znajomymi gdzieś,albo pojechać to w kółko drążycie ten sam temat. Ile można.? Człowiekowi się na prawdę nie chce czytać owych postów na jego temat. Czasami warto odpuścić,a nie ciągle pytać dlaczego.? czemu twoja mama sie zgodziła na świnke wiedząc,ze są to zwierzęta stadne itp. . Odpuście trochę i się wyluzujcie. Ja mimo,że przegięłam i owszem przyznaję się do tego,ale co byście zrobili na miejscu osoby,która by słuchała postów na swój temat jaka to ona jest nie znając jej.? Czasami warto pomyśleć 3 razy zanim się coś napisze. I zamiast zostawić już ten temat takim jakim jest ciągle szukacie czegoś,aby się przyczepić. Nie mówie o wszystkich,ale takie ma sie odczucie. Nie chce z siebie robić ofiary,że jestem poszkodowana itp.,ale zamiast przyjąć to do wiadomości,że na razie będzie tak iż jedna świnka zamieszka i będę starała się mieć drugą to nie jak grochem o ściane,że nie powinnam mieć świnki,bo niby ją porównuje do psa czy kota. Bardzo błędne myślenie. W sumie to wszystko. I jeszcze jedno jeśli ktoś myśli,że świnke oddam,bo będzie smutna itp. to się myli bardzo.

Awatar użytkownika
nugatka
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: nugatka » 22 sierpnia 2012, 14:12

Aperea pisze: :(

No tak, ja Ci odpowiedziałam na post, Ty użyłaś edycji i swój zmieniłaś, a teraz moja odpowiedź jest bez sensu. Na dobrą sprawę to kwalifikuje się do ostrzeżenia... Tym razem odpuszczam, ale nie rób tego więcej. Ponadto, nie wstawiamy tylko emotikonek...

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 22 sierpnia 2012, 14:25

Do mnie to było,bo teraz nie wiem. ;x

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 22 sierpnia 2012, 14:27

Do Aperea, masz cytat ;)

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 22 sierpnia 2012, 14:59

Już widze. Zakręciłam się trochę.

Awatar użytkownika
Aperea
Hodowca
Świnki morskie: Hodowla Rasowych Świnek Morskich - APEREA
Kontaktowanie:

Postautor: Aperea » 22 sierpnia 2012, 15:53

Za pierdołę nominacja do ostrzeżenia, za wybluzganie drugiej osoby i to solidne... również ostrzeżenie Obrazek.

Awatar użytkownika
nugatka
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: nugatka » 22 sierpnia 2012, 18:04

Ostrzeżenia Ci nie dałam, tylko przestrogę. Dziewczyna, o której mowa ostrzeżenie już dostała i to z miejsca, o co więc chodzi? Zresztą sama bluzgasz, a to, że zmieniłaś "l" na "ł" raczej usprawiedliwieniem nie jest. Za off-top też osta dostać można, takie sprawy załatwia się na PW.

Awatar użytkownika
Aperea
Hodowca
Świnki morskie: Hodowla Rasowych Świnek Morskich - APEREA
Kontaktowanie:

Postautor: Aperea » 22 sierpnia 2012, 21:26

Nugatko dlatego napisałam NOMINACJĘ, i gdzie bluzgam? Ja w życiu prywatnym nie mam tego w zwyczaju, a co dopiero na forum publicznym... Napisałam "ZA PIERDOŁĘ" czyli małą rzecz, a nie...

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca