"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." ~Mark Twain Moje kochane świnki na zawsze w moim sercu... Dobranoc aniołki.
I tak i tak będzie to samczyk Kagra_und_Kubuś dlatego bo to pojedzie ze mną doświadczona osoba taka jak ty a nie jakiś i***** który nic nie będzie wiedział!!!
A o moje psiaki Ci chodzi? Ja mam 3 suczki kture nazywają się: Perła, Pyza i Kiara ( napisałam ich imiona od najstarszej) mam jeszcze samca rasy owczarka szkodzkiego colli i ma na imię Lacki( po Polsku szczęściasz).
Ma już świnkę. Jest długowłosa. Ma 9 tygodni. Byłam z nią w zoologicznym. Oczywiście weta nie było, poprosiłam faceta który dawał nam świnkę aby sprawdził go dokładnie czy to samczyk, i czy nie ma żadnych świństw. Później i tak sama sprawdziła
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." ~Mark Twain Moje kochane świnki na zawsze w moim sercu... Dobranoc aniołki.
Wierz co ty zawsze jesteś szybsza ode mnie.To prawda moja świnka to chłopczyk i ma 9 tygodni.Jest czarno,biało rudy!! Zdjątka prześle jutro bo dzisiaj nie chce już męczyć świnki!