Lubimy wracać w miejsca, gdzie spotkało nas coś dobrego, gdzie spotkaliśmy kogoś ważnego dla nas. Lubimy te powroty, bo stale mamy nadzieję, że ktoś lub coś jeszcze na nas tam czeka.
Tzn. wcześniej biegała po pokoju jak dzikus,teraz więcej czasu spędza w klatce.Tylko wcina i śpi.To pewnie dlatego,że ma długie pazurki ,obcianam jej co ok.3 tyg.z wielkim trudem bo wyrywa się i piszczy;/ A mi oczywiście jest jej szkoda i nie lubię tego robić.
Ja mojemu też obcinałam,ale tylne tylko dalo się obciąć,a przednie nie,bo się wyrywa i chce mnie pogryść.A najgorsze,że przedni pazurek mu się złamał i mu krew leciała.
Ajj te pazurki. A i co z przednimi pazurkami? Właśnie zapomniałam dodać,że jak zabieram się do obcinania to mnie gryzie na początku lekko,ale później coraz mocniej
Zależy Ci na losie świnek morskich? Planujesz mieć nowego podopiecznego? Nie kupuj! Adoptuj! ADOPCJEhttp://swinkimorskie.eu/adopcje.php Jesteś zainteresowany adopcją? Pisz do mnie na PW lub na e-mail: [email protected]
Też o tym myślałam,ale teraz jest mróz i boję się że zachoruje,a mam weta 25km od mojego miejsca zamieszkania Ale jak tylko zrobi się cieplej to będę jeździć z daisy