Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Ja i moje świnki :D

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
Konto usunięte

Re: Ja i moje świnki :D

Postautor: Konto usunięte » 22 marca 2013, 9:33

Mufeska pisze:I co, wiesz już dokładnie, kiedy wraca tata?

no,niestety nie tata nawet też nie wie :/ bo nigdy nie wiadomo jak długo będzie za granicą albo jak długo będzie wracał :/

Awatar użytkownika

Paula
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Paula » 22 marca 2013, 11:41

to niedobrze :( a jak się świnek czuje?

Obrazek
Obrazek

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 22 marca 2013, 11:43

dobrze
Paula pisze:to niedobrze :( a jak się świnek czuje?

Łatek czuje się dobrze ;)Zachowuje się tak jaz zawsze ;)

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 22 marca 2013, 13:39

Uwaga!
Kiedy mamy w domu nie było dzisiaj napisałam do niej dość niemiłą wiadomość sms'em że jeśli Łatek zdechnie to nie wybaczę tego sobie i rodzicom,mama przed chwilą wróciła i powiedziała że w takim razie pójdzie ze mną,z moim rodzeństwem i z Łatkiem(tata jeszcze nie wrócił) do weta,ale może wydać max 50zł,no i to najgłupsze bo u nas u weta sama wizyta kosztuje 50zł,a jeśli wet powiedział by że pozostaje tylko eutanazja to kosztowałoby to prawdopodobnie 80zł... no więc pójść do tego weta czy nie?bo jeśli będzie miał być uśpiony to pieniędzy nie będzie!

Paula
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Paula » 22 marca 2013, 13:43

idź do weta, moze eutanazja nie bedzie potrzebna, a jak tata wroci to najwyzej odda mamie kase za to leczenie prosiaczka

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mufeska
Użytkownik
Świnki morskie: Eska [*], Krówka, Limonka, Hetman, Muffin, Olek
Kontaktowanie:

Postautor: Mufeska » 22 marca 2013, 13:48

Nie masz żadnych książek, ubrań, płyt, biżuterii na sprzedaż? Zrób bazarek na forum SPŚM albo wystaw je na allegro!

Obrazek
Krówka, Limonka, Hetman, Muffin, Olek.

Kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich wkoło, kupię nóż, zostawię tylko dwoje.

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 22 marca 2013, 13:55

ok pójdę,ale tata niestety kasy nie przywiezie,a ja uzbierałam już 25 zł :/
mama powiedziała że to idzie na mój koszt i ja będę musiała jej oddać :/ ale i tak wolę żeby Łatek był szczęśliwy

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 22 marca 2013, 13:56

Mufeska pisze:Nie masz żadnych książek, ubrań, płyt, biżuterii na sprzedaż? Zrób bazarek na forum SPŚM albo wystaw je na allegro!

na allegro to trochę by trwało
a na forum SPŚM nie wiem jak to zrobić,a mam kilka pluszaków(zabawek) którymi się już nie bawię,tylko nie wiem czy moja mama by się zgodziła...
ja nawet nie wiem gdzie jest forum stowarzyszenia...

Awatar użytkownika
Mufeska
Użytkownik
Świnki morskie: Eska [*], Krówka, Limonka, Hetman, Muffin, Olek
Kontaktowanie:

Postautor: Mufeska » 22 marca 2013, 14:08

Spasi Chryste, ciężko.
Chanties, naprawdę, szczerze ci radzę - oddaj świnka do SPŚM! Pozwól Łatkowi być zdrowym! Go się da jeszcze wyleczyć, jeszcze można, daj mu żyć... Wiem, że go kochasz i to bardzo trudna decyzja, ale zastanów się. Póki jest czas, Chanties! Widzę, że chcesz mu pomóc, wyleczyć, kochasz... ale nie masz możliwości wyleczenia go. Zastanów się. Postąpisz bardzo dojrzale.
Trzymam kciuki, żeby Łatek w końcu był zdrowy. Naprawdę mam nadzieję, że ta cała farsa się zakończy.

Obrazek
Krówka, Limonka, Hetman, Muffin, Olek.

Kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich wkoło, kupię nóż, zostawię tylko dwoje.

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 22 marca 2013, 14:12

Dzisiaj idę z nim do weta i się okaże czy da się go wyleczyć czy nie,jeśli nie to pewnie mamie będzie głupio powiedzieć weterynarzowi że się nie zgadza na eutanazję jeśli będzie to konieczne wiec pewnie raczej by się zgodziła.A jeśli będzie gadać nadal nie to ją na mówię nie jeden raz już tak robiłam

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca