Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Roki i ja witamy :P

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
Paula
Użytkownik
Kontaktowanie:

Re: Roki i ja witamy :P

Postautor: Paula » 6 września 2013, 13:45

znalazlam stare zdjecie, ale nie takie gdzie swinka spi w wozku, ale go widac jak miala poscielone itp. :P Świnke z reszta tez widac jak jadla cos, a ksiazka miala zaslaniane zeby nie razilo ;p

Obrazek

Sama sobie wchodzila kiedy chciala i schodzila, lubiala tak wysoko spac, widziala wszystko ;p

a tu z Balbinką po komunii :P (niewiem po co dali mi ta lalke na sukienke ale ok xd) w tle nawet nasza konsole widac :P

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
alvantis
Użytkownik
Świnki morskie: Dunia [*], Łatek 1 [*], Łatek 2 [*], Pako [*], Tofik [*] , Mientus [*], Alfie, Crispy
Kontaktowanie:

Postautor: alvantis » 6 września 2013, 21:08

haha fajne zdjęcia :P
Balbinka była śliczna ;)

OD 14.04.18r. ZE MNĄ:
Alfie i Crispy

Paula
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Paula » 7 września 2013, 11:03

taak :D i taka tłuściutka :P

A wgl. mam od jakiegos czasu problem z rodzicamy bo chodzi o Rokiego :( Najpierw wymyslali ze babcia ma alergie i trzeba go oddac bo ona czesto u nas bywa a tak na prawde chodzilo im ze troche od niego czuc (Balbinka byla samiczka i nie bylo az tak czuc, teraz ciagle tylko porównują :( ) Dziwni sa bo usatalili miedzy soba by oddac Rokiego do zoologicznego ;/ Ja sie na to nie zgadzam ale mnie nie sluchaja x/ Specjalnie mate kupilam, sprzatam mu czesciej, bo niechce go oddawac, z reszta zwierzat sie nie oddaje z byle powodu x/ co ja mam zrobic zeby pzrestali marudzic, Roki ma sprzatane czesciej niz kiedys, ja tam nie czuje zeby smierdzialo, tylko jak sie na ziemi usiadze to troche czuc, a mama wymysla z tata ze caly pokoj juz niby nim smierdzi, dziwni jacys :( ;/

Obrazek
Obrazek

Paula
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Paula » 9 września 2013, 23:26

Od czasu maty niema w domu narzekania na Rokowe zapachy wiec juz raczej bedzie wszytko ok! :D

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
merida91
Zasłużony
Świnki morskie: Mikołaj, Marcel, Gabryś

(*) Fafik
(*) Duduś
Kontaktowanie:

Postautor: merida91 » 10 września 2013, 8:12

Miałam się właśnie pytać co z rodzicami. Przysięgam, że zrobiłabym rewolucję, gdyby jeden z moich rodzicach chociażby wspomniał o czymś takim... Nie daj się! I wymiziaj prosiaczka!!

Paula
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Paula » 10 września 2013, 10:34

Wymiziany :D tata juz se dal spokoj i mowi zebym z mama gadala, ona tez sie juz uspokoila, z reszta mowilam ze nie bede robic obiadow i ogarniac, tak jakby mnie nie bylo, wiec mama sie zezloscila ze szanataz itp. Narazie nie narzekaja nic, z reszta Roki jest pol roku wiec nie oddalabym go nigdzie. Tez bym im zrobila taka rewolucje w domu ze by nie ogarniali, i tak na weekend pozno do domu wrocilam a mowilam ze bym jeszcze pozniej wracala, z domu by nie nie wyrzucili, pojde do pracy to chce sie jak najszybciej stad wyprowadzic (mama niby niechce tego a na nic mi nie pozwala, wiec o co im chodzi O.o)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
merida91
Zasłużony
Świnki morskie: Mikołaj, Marcel, Gabryś

(*) Fafik
(*) Duduś
Kontaktowanie:

Postautor: merida91 » 10 września 2013, 12:18

U mnie też się nie zgadzali na jakiegokolwiek gryzonia. Mam ten komfort, że jestem już na studiach i trochę sobie dorabiam, więc tak naprawdę nie mają się o co czepiać. Na samym początku jak przyniosłam Fafa to mama stwierdziła, że zwariowałam a tato, że to śmierdzi itd. Teraz mama non stop ich mizia, a tato co chwilę zagląda i daje im to koperek, to pietruchę. Współczuję Ci, że masz takie przeprawy z rodzicami, ja też je miałam jak byłam w Twoim wieku. Życzę Ci cierpliwości i wytrwałości Moja Droga :) Przykro słyszeć, że rodzice tak bardzo rzeczowo traktują biedne stworzenie. Jeszcze raz trzymaj cieplutko i bądź uparta jak osioł! ;D

Paula
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Paula » 10 września 2013, 16:57

Dziękuje Ci za miłe słowa :) No moze u mnie tez tacy są dlatego ze nie poszlam na studia (nie moge zdac matmy, moze poprawke zdalam, zobaczymy) No i niema zadnego stazu fajnego, a tak pozatym to ucze sie na weekendy, robie technika BHP, tata ma jakies znajomowsci w kopalni wiec moze udaloby sie na lampownie, a poki co musze isc raczej w koncu na byle jaka oferte by miec swoja kase i moze mniej by wtedy sie czepiali, zobaczymy jak to wyjdzie, ale Rokiego i tak nie oddam o! :)

Obrazek
Obrazek

Paula
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Paula » 12 września 2013, 22:59

Roki od dzisiaj ma matę również na półce, póki co żadnej z mat nie gryzie wiec ok ;P

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ekstazyjna
Użytkownik
Świnki morskie: Pysio [*] ♥ Charros Mientus vel Tobiś [*] ♥ Leoś
Kontaktowanie: