ZDJĘCIAA! Chłopaki mieli sesyjkę na białym tle z pluszakami, których w efekcie końcowym nie można nigdzie wyczaić Inu nie bardzo chciał współpracować dlatego troche mało ma tych zdjęć... Miłego oglądania! Kto łapeczki moje kochane wyrzuca A to mam na pulpicie No i na deser zostawiam Wam zdjęcie loczków mojego Miśka Zostały podcięte na krótko żeby na lato było mu lżej i chłodniej.
Witajcie po krótkiej przerwie Trochę się pozmieniało. Inuś najwyraźniej przejął dowodzenie w teamie Harry-Inu. Było kilka kłótni w których łaciaty pogonił starszego po klatce i pogruchał na niego. Teraz jest spokój czyli najprawdopodobniej udało mu się stać głową stada. Harry zranił sobie łapkę. Raczej nic poważnego, bo biega i skacze jak zawsze. Łapka powoli się goi. Najpierw wydawalo mi się, że jest zniekształcona ale była to kwestia tylko krótkich pazurków, bo na drugiej łapce miał dłuższe (co ja poradzę, że nie zawsze mam na nosie okulary ). Wrzucam kilka fotek w tym wybiegowe oraz w nowej klatce. Bordowa setka :3 Brudna podłoga level: świnki