A paczek ile zjadają? Nie denerwuj się, chcę Ci pomóc i szukam czegoś dobrego na Twoje możliwości

Susłowata pisze:Fajne chłopaki![]()
A paczek ile zjadają? Nie denerwuj się, chcę Ci pomóc i szukam czegoś dobrego na Twoje możliwości
Susłowata pisze:Matko, jeżeli to dla Ciebie nie kłopot, to poproszęPoczekam ile będzie trzeba. Wielkie dzięki, u mnie z obcinaniem zawsze jest kłopot, przy jednej śwince stoją trzy osoby
Susłowata pisze:Matko, jeżeli to dla Ciebie nie kłopot, to poproszęPoczekam ile będzie trzeba. Wielkie dzięki, u mnie z obcinaniem zawsze jest kłopot, przy jednej śwince stoją trzy osoby
Susłowata pisze:Czyli co, czasami wogóle karmy nie mają?
A ile jest tej karmy w pudełku, wiesz może?
Fafka123 pisze:Susłowata pisze:Matko, jeżeli to dla Ciebie nie kłopot, to poproszęPoczekam ile będzie trzeba. Wielkie dzięki, u mnie z obcinaniem zawsze jest kłopot, przy jednej śwince stoją trzy osoby
Jasne, że porobięŻaden problem. Chociaż wiesz mi wet pokazał taki sposób, że sama też mogłabyś obciąć ale jeśli prosiak się kręci to dobrze byłoby żeby ktoś go tam przytrzymał
![]()
JAK TO PROSIAKI NIE MAJĄ ŻARCIA?Dziewczyno jeśli już założyłaś Fan page swoich prosiaków, prowadzisz o nich stronę dobzre byłoby żebyś ty się nimi dobrze opiekowała, no nie? Nie sądzę abyś była na tyle wyspecjalizowana w żywieniu świnek morskich żeby wykluczać z ich diety karme i zywić ich samymi warzywami i owocami. Nosz ludzie, jak się decydujesz na zwierzątko to licz się z wydatkami... Może zbyt gwałtownie zareagowałam no ale naprawdę.
Susłowata pisze:Ale że co, cały czas nie mają, tak? Nie dziw się, że się czepiamy, bo jeżeli kupujesz sobie zwierzę, to wiadomo że wiąże się to z wydatkami, takimi jak chociażby karma.
Co z tego, że się starasz? Przecież tak czy inaczej nie ma karmy. Co to da? Jedzenie to podstawa, jak na nie nie masz pieniędzy, to jak chcesz zwierzątko utrzymasz? Starasz się... Co to da, ja się pytam?! Starasz się ale nie masz.!!!!
Chanties pisze:Jeśli następnym razem dostanę dużo pieniędzy czyli nie wiem np. 15 zł to kupię od razu 2 paczki karmy Vitapol
no dobrze ale oni mają jedzenie za każdym razem jak w kraty stukają albo jak nie stukają (różnie)
karmę kupuję zawsze kiedy dostanę pieniądze od dziadków, czasami też proszę o pieniądze na karmę mamę.
Jeśli następnym razem dostanę dużo pieniędzy czyli nie wiem np. 15 zł to kupię od razu 2 paczki karmy Vitapol, a to że nie mają karmy to Łatkowi i Pako to nie przeszkadza bo i tak zawsze wywalają jedzenie z miski a za każdym razem jak wywalą to nie mogę im dodawać karmy bo znowu wywalą i pieniądze na marne.Im to nie przeszkadza że nie mają karmy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość