Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Moje czworaczki, a wkrótce będą maluszki!!

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
Gaya
Użytkownik
Kontaktowanie:

Re: Moje czworaczki, a wkrótce będą maluszki!!

Postautor: Gaya » 24 lutego 2014, 16:30

SPSM bardzo bym prosila o nie wkladanie wszystkich hodowcow do jednego worka . Ja tu nikogo nie chcialam oczernic , ale dla mnie udzielaja sie tu niedojrzale osoby , do tego co robia !!

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
lenka87
Użytkownik
Świnki morskie: Prosiaczek i Tygrysek <3 Moje skarby :*
Kontaktowanie:

Postautor: lenka87 » 24 lutego 2014, 16:35

Nie rozumiem... Dlaczego nie powinno się pisać, że kupiło się ciężarne świnki? Jest w tym coś złego? Moim zdaniem ktoś, kto zarejestrował się na forum zaledwie wczoraj nie powinien od razu rzucać oskarżeniami na prawo i lewo. I co jest złego w byciu domem tymczasowym?

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kasica236
Hodowca
Świnki morskie: Gładka pasztetowa :P i jej córa ruda murzynka :)
Kontaktowanie:

Postautor: kasica236 » 24 lutego 2014, 16:44

Lenka no właśnie to mnie dziwi...o co chodzi? Czemu Gaya twierdzi ,że są tu same niedojrzałe osoby? Skąd ten pomysł? To w takim razie po co są te fora skoro nic na nich nie można napisac ? Tzn można ,ale mało kto chce być zmieszany z błotem...
Tak jak pisałam wyżej rozmnażanie świnek na ta chwilę nie jest NIELEGALNE,a pisanie ,że ktoś jest niedojrzały bo ma swinki w ciązy i łoży na nie pieniądze ze swojej kieszeni jest dla mnie nie do ogarnięcia...Ja rozumiem ,że każdy hodowca chciałby żeby rozmnazali tylko zarejestrowani no ale ludzie bądźmy przytomni! Nigdy nie będzie tak jak ktos chce.Po wypowiedziach Użytkownika Gaya wnoszę iż jest to osoba sfrustrowana i być może stąd ta agresja. Widac mało czasu posiada hodowlę i jeszcze nie raz ludzie ją zaskoczą ...

Zapraszam na stronkę www.morswinka.pl.tl

Awatar użytkownika
lenka87
Użytkownik
Świnki morskie: Prosiaczek i Tygrysek <3 Moje skarby :*
Kontaktowanie:

Postautor: lenka87 » 24 lutego 2014, 16:51

Katarzyno, dla mnie też jest to wszystko dziwne... Można by powiedzieć, że Karina jest niedojrzałą osobą, gdyby maluszki oddała do sklepu zoologicznego albo sprzedała gdzieś na targu... Ale co nieodpowiedzialnego jest w tym, że poświęca swój czas i pieniądze na odchowanie maluszków, które trafią później do kochających domków?

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kasica236
Hodowca
Kontaktowanie:

Postautor: kasica236 » 24 lutego 2014, 16:57

Ech szczerze Wam powiem ,że ja zjadłam zęby na tych forach już jakiś czas temu...Potem długo się nie udzielałam bo uznałam ,że to bez sensu...I tak mi nikt nie pomoże a wręcz przeciwnie podłoży "świnie" lub zmiesza z błotem.Myślałam,że się coś zmieniło ale widzę ,że nadal jest jak było. Nadal nie rozumiem myślenia SPŚM które twierdzi iż miało ze mną PROBLEMY bo nie oddałam im świnki tylko sama znalazłam jej dom...Może to ja jestem nienormalna-na to wygląda. I niestety Gaya przyzwyczai się że SPŚM patrzy na hodowców tak a nie inaczej...tez się tutaj nic nie zmieniło ...Jednym słowem PADAKA- jak było tak jest ,zero postępu.

Kobaltowa
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Kobaltowa » 24 lutego 2014, 17:01

JAJA SOBIE PANI ROBI?! Czy ktoś sobie ze mnie drwi!! Nigdy nie rezerwowalam u Pani żadnej świnki! Niech Pani poprosi o dane osoby która zwierzaka zarezerwowala!! Nigdy nie miałam świnki z Czeskiej hodowlii. Moje zwierzęta pochodziły z najlepszych hodowlii Szwedzkich Kanadyjskich i Niemieckich! Hodowlę zamknelam w czerwcu 2013r. A świnki od Katarzyny pojawily się u mnie w grudniu 2013r.! Nie musiałam się czaic kupując samca, bo mogę to zrobić legalnie do hodowli! Nigdy również nie hodowalam peruwianek!!

Awatar użytkownika
kasica236
Hodowca
Kontaktowanie:

Postautor: kasica236 » 24 lutego 2014, 17:05

Baa powiem więcej ,legalnie możesz kupić samca nie mając hodowli xD a podszywanie się to norma ... to co ja miałam z ludźmi jak sprzedawałam świnki ..można by książkę napisać. Gaya lepiej sprawdź kto naprawde do Ciebie pisał zanim kogoś oskarżysz.

Kobaltowa
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Kobaltowa » 24 lutego 2014, 17:13

Poza tym kto rezerwuje świnki na słowo!! Widać, że ma Pani hodowle krótko.

Kobaltowa
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Kobaltowa » 24 lutego 2014, 17:15

Chętnie wyjaśnie sprawę!! Tak byc nie może!! [email protected], 733 902 151

Awatar użytkownika
kasica236
Hodowca
Kontaktowanie:

Postautor: kasica236 » 24 lutego 2014, 17:38

Gaya Ty wysyłasz świnki Poczta Polską? Tyle piszesz ,że my tu niedojrzałe itd. a sama robisz takie rzeczy? Jesteś normalna? Przecież taka świnka może zdechnąć. Pomyślałaś o tym? Przecież to nielegalne i w ogóle nie do pomyslenia! Może zacznij zmiany od swojej osoby ,a nie "szczekasz" jak wściekły pies na około.

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca