Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Peruwianka Cinderella

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
admin
Administrator
Kontaktowanie:

Re: Peruwianka Cinderella

Postautor: admin » 14 września 2007, 7:41

Piękne są te Twoje prosiaki :cool:

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
*nicia*
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: *nicia* » 14 września 2007, 10:50

No fajowe swiniorki :D

Obrazek

Marek Li
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Marek Li » 14 września 2007, 11:11

To teraz już się nie dziwicie, ze zawróciła w głowie :) Jak żona zobaczyła Cindulka pierwszy raz to powiedziała Tinka, bo przypominała Tinę Turner :) w peruce :) A Anima, jak przystało na nastolatkę, jest mało fotogeniczna - na żywo wygląda ślicznie. Ale jak pokazuje życie nastolatki wyrastają z braku fotogeniczności.

Marek Li

Awatar użytkownika
Magda_Oska
Zasłużony
Świnki morskie: Izzy, Klara, Elvirka [*], Elias [*]; FRETKI: Bajzel[*] i Chandramukhi
Kontaktowanie:

Postautor: Magda_Oska » 14 września 2007, 13:23

Fantastyczne masz prosiaki. Nie ma co się dziwic, że zawróciły wam w głowach :D
A Anima wygląda jak Gremlin :D Ale to chyba każdy coro tak ma :D

Pozdrawiam:
Magda_Oska
Obrazek

Karena
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Karena » 14 września 2007, 19:16

Piękne te Twoje świnki :ok:

Duszek [*]

Marek Li
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Marek Li » 14 września 2007, 20:38

Świnki aż mają czerwone uszy od tych komplementów :) Będą wiedziały, ze dzisiaj jakiś szczególny dzień, bo pojechałem do sklepu i zgarnąłem z polek wszystkie przysmaki suszone zioła i warzywa (zobaczymy, które smakują im najbardziej): babka lancetowata i szerokolistna, bazylia, buraki, hibiskus, malinowe liście i owoce, mniszek lekarski, nagietkowe kwiaty, pietruszka i natka :) będą więc miały wyżerkę. Właścicielka sklepu patrzyła na mnie podejrzliwie :) a wiedząc, ze to tylko na spróbowanie spytała ile ją w końcu mam świnek, bo pamiętała, że jak kupowałem klatkę, to mówiłem ze dla jednej. :) Dobiłem ją ostatecznie, gdy powiedziałem, ze za tydzień przyjadę po te smakołyki, które świnkom przypadną do smaku najbardziej :)

Marek Li

Awatar użytkownika
motylek1007
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: motylek1007 » 14 września 2007, 21:38

Marek Li pisze:Świnki aż mają czerwone uszy od tych komplementów :) Będą wiedziały, ze dzisiaj jakiś szczególny dzień, bo pojechałem do sklepu i zgarnąłem z polek wszystkie przysmaki suszone zioła i warzywa (zobaczymy, które smakują im najbardziej): babka lancetowata i szerokolistna, bazylia, buraki, hibiskus, malinowe liście i owoce, mniszek lekarski, nagietkowe kwiaty, pietruszka i natka :) będą więc miały wyżerkę. Właścicielka sklepu patrzyła na mnie podejrzliwie :) a wiedząc, ze to tylko na spróbowanie spytała ile ją w końcu mam świnek, bo pamiętała, że jak kupowałem klatkę, to mówiłem ze dla jednej. :) Dobiłem ją ostatecznie, gdy powiedziałem, ze za tydzień przyjadę po te smakołyki, które świnkom przypadną do smaku najbardziej :)

ZNam to :D ja ostatnio wydalam prawie połowe wypłaty na paczke dla moich chłopaków :D :D

Bibi - spokony i zrównoważony kawaler
Czandor - rozbrykany prowodyl ;)

Obrazek

Awatar użytkownika
Magda_Oska
Zasłużony
Świnki morskie: Izzy, Klara, Elvirka [*], Elias [*]; FRETKI: Bajzel[*] i Chandramukhi
Kontaktowanie:

Postautor: Magda_Oska » 14 września 2007, 21:55

Zdziw babkę jeszcze bardziej i kup jeszcze ze dwa prosiaki :) hehehe
Ostatnio ja też wydałam kupę kasy na moje freciszony, żeby miały jakąś różnorodność w suchym jedzeniu. A nad garami spędziłam cały dzień, żeby im gerbera domowego ugotować :D

Pozdrawiam:
Magda_Oska
Obrazek

Marek Li
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Marek Li » 15 września 2007, 0:56

Magda_Oska pisze:Zdziw babkę jeszcze bardziej i kup jeszcze ze dwa prosiaki :) hehehe

No nie - wtedy to już musiało by odbić się to na czasie - a mam 2 dzieci, w tym jedno jest pierwszakiem :)

Marek Li

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca

Wróć do „Powitania”