a odnośnie świnki zerknij na tablica.pl czasem tam zaglądam na świnki jest tam Sliczna dlugowłosa tri kolor świnka chyba za 15zł aż żal pisać pisałam do tej osoby aby dała ogłoszenie na naszym forum śliczna świnka a takie smutne oczka ma żal mi takich porzucanych prosiaczków
Cieszy mnie to, bo cena niewygórowana Tylko bałem się jakości, ale nieco mnie uspokoiłaś Portale typu Allegro, Tablica, Gumtree, Morusek już mam przestudiowane. I niektórych rzeczywiście szkoda
Siemka, to znowu ja! Czytał ktoś może "Mieszkamy ze świnką morską" Anja Bartels, Georg Cassner? Polecili mi wczoraj w zoologu ale nie miałem pieniędzy. Myślę, że 12 zł to nie majątek, ale czy warto, czy to wyrzucone pieniądze? Może forum mi wystarczy?
forum ci wystarczy ja mam dwie książki o świnkach są tam "tylko" podstawowe informacje na temat tych gryzoni a tutaj masz wszystko od pielęgnacji, żywienia do klatek wyposażeń,chorób itp,itd zawsze pytaj jak coś
OK. Dzięki za informacje. Trza się wszechstronnie dokształcać, co nie? Może bym się czegoś ciekawego dowiedział Postanowienie: nie kupuję. Za to 10zł to już może kupię miseczkę
Poczytaj forum SPŚM, mamy artykuły tłumaczone z guinealynx, w szeregach jest zootechnik, kilku biologów. To lepsze, niż książka i co ważniejsze, nic nie kupujesz