Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Re: Biszkopt :)

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
Paula
Użytkownik
Kontaktowanie:

Re: Biszkopt i ja :)

Postautor: Paula » 5 września 2013, 12:54

ale słodko razem wyglądaja :D Biszkopcik jaki duzy :P

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
Madlen
Użytkownik
Świnki morskie: Biszkopt :)
Kontaktowanie:

Re: Re: Biszkopt i Tosiek dwa orginały :)

Postautor: Madlen » 5 września 2013, 15:09

Dziękuję :) Tak Biszkopt zdecydowanie jest dużo większy od Tośka ale jest starszy ma 1rok i 2 msc (mniej więcej) a Tosiek ma gdzieś 2 - 3msc wiec myślę ze dogoni go z czasem :)

Elvis i Elza na zawsze w moim sercu...[*]

Obrazek

Awatar użytkownika
Patrycja
Użytkownik
Świnki morskie: Lilly:)
Kontaktowanie:

Postautor: Patrycja » 12 października 2013, 21:43

aaaaaaaaa gratulujemy doświnenia mały jest taki kolorowy super ;) jak tam stosunki między chłopakami jest już spokój czy nadal ustalają który rządzi?

Awatar użytkownika
Patrycja
Użytkownik
Świnki morskie: Lilly:)
Kontaktowanie:

Postautor: Patrycja » 12 października 2013, 21:43

aaaaaaaaa gratulujemy doświnenia mały jest taki kolorowy super ;) jak tam stosunki między chłopakami jest już spokój czy nadal ustalają który rządzi?

Awatar użytkownika
Madlen
Użytkownik
Świnki morskie: Biszkopt :)
Kontaktowanie:

Re: Biszkopt i ja :)

Postautor: Madlen » 3 lutego 2014, 13:38

Niestety sprawa się od tego czasu pokomplikowała... Musiała rozdzielić prosiaki bo Tosiek przyniósł grzybice i zaraził Biszkopta a później nawet mnie...:/ Miałam całą rękę obsypana..:/ Bardzo długo leczyłam ich i gdy wkońcu wykurowałam siebie i chłopaków nastał czas na ponowne połączenie ( oczywiście zgodnie z zasadami) :) I tu się sprawa pokomplikowała... Wieprzki tym razem się już nie pogodziły. Tosiek był strasznie agresywny co do Biszkopta... Biszkopt miał powyrywane kudełki z zadka i był cały pokąsany... Tak wiec zakończyłam łączenie... Nie miałam możliwości ani miejsca na umieszczenie tak dużej drugiej klatki u siebie więc musiałam znaleźć Tośkowi nowy dom... Na całe szczęście znalazła się dziewczyna która kocha świniaki i chciała strasznie przygarnąć Tośka...:) Tak wiec malec (już nie taki mały) mieszka w Katowicach z moją koleżanką która wysyła mi zdj i wiadomości z życia Tosiaka :) Ma wspaniały dom i ciesze się że wszytko jest teraz ok :) Jednakże nie zdecyduje się już na kolejnego świniaka bo nie zniosłabym tego ze mogły by się nie zgodzić... Biszkopt widać zadowolony jest z tego ze jest sam w klatce i mam nadzieje że moje towarzystwo mu wystarcza. (Zauważyłam też podczas łączenia że być może Biszkopt jest świnką aspołeczna... tak wiec nie chce ryzykować)

Biszkopt teraz ma się już dobrze ranki na ciele w wyniku walk zagoiły się a włoski odrosły żal mi strasznie że naraziłam go na taki stres ... A także żal mi jest ze musiałam oddać Tośka bo zdarzyłam się do niego przywiązać. Jednak Tosiek ma na pewno bardzo dobrze w swoim nowym domku i ta wiadomość mnie pociesza :)

Dość długo mnie nie było na forum... tak wiec staram się nadrobić ten czas :) A więc ponownie witam wszystkich :)

A tak dla przypomnienia mój potworek :)
Załączniki
P8282070.JPG
P8282060.JPG
P8282058.JPG

Elvis i Elza na zawsze w moim sercu...[*]

Obrazek

Wróć do „Powitania”