"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." ~Mark Twain Moje kochane świnki na zawsze w moim sercu... Dobranoc aniołki.
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." ~Mark Twain Moje kochane świnki na zawsze w moim sercu... Dobranoc aniołki.
Fruzia to klasyczna rozetka ( naliczyłam 10 gniazdek ) biało- złota a Trusia też jest niby rozetką- ale jest bardziej długowłosa ( od połowy do tyłu ) a przód ma króciutki. Jest kolorowa- ma dużo beżowego, czekoladowego i kawowego brązu ( pasma przeplatane ) a mordkę ma białą z czarną "maską zorro" :zakrecony: Najlepiej zobaczycie sami jak porobię zdjęcia.... obie są piękne
Moje tez są kundelkami. Zdjęcia w podpisie. Mamusia Bibi jest rozetką z "upiórzeniem" na granicy plecków i pupy. Czyli jakiś przodek był długowłosy. Małe są rozetkami i ponieważ mają dopiero parę dni nie wiem jeszcze czy odziedziczyły ten oryginalny ogon po Bibi.